Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (04/02) τον αγώνα επάθλου

 
Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (04/02) τον αγώνα επάθλου

Ενημερώθηκε: 04/02/19 - 12:46

Survivor spoiler: Σήμερα (04/02) το βράδυ στο νέο επεισόδιο του reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

αγώνισμα ασυλίας

Τούρκοι

Ρία Κολοβού

Τόνι Σταυράτη

Ιουλιέτα Κίτρινου

Σπύρος Γουρδούπης

Survivor

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.Το βράδυ της Κυριακής παρακολουθήσαμε το δεύτερο το οποίος κέρδισαν οι επιβεβαιώνοντας τις διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει από νωρίς το πρωί. Η ελληνική ομάδα λοιπόν οδηγήθηκε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας με νικητές τους και , οι οποίοι βγήκαν από την εξίσωση της αποχώρησης. Εν συνεχεία έγινε η ψηφοφορία από την οποία προέκυψαν υποψήφιοι για αποχώρηση οι: , και Ντέμη Τσαγανού. Σήμερα το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού θα δούμε ποιος θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα και ποιοι θα συνεχίσουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Αργότερα θα σας σώσουμε τις διαρροές (spoiler) σχετικά με τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα από το .

αγώνισμα του επάθλου

Έλληνες

Σήμερα θα δούμε το το οποίο μάλιστα θα είναι ατομικό αφού κάθε Έλληνας θα μάχεται με αντίπαλο έναν Τούρκο. Οι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, αφού έχουν στο παθητικό τους μέσα σε δυο επεισόδια τρεις διαδοχικές ήττες και σήμερα μάλιστα θα υστερούν τον αντιπάλων τους. Μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα ανεβάσει την ψυχολογία τους και παράλληλα θα δείξουν στους αντιπάλους τους ότι έχουν δυναμική. Μια ήττα θα ρίξει περισσότερο την ψυχολογία τους, ενώ τα στομάχια τους θα αρχίσουν σιγά-σιγά να γουργουρίζουν από την πείνα, την ώρα που έχουν να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της παραλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μαργαρίτης, αποχώρησε μετά από σοβαρό τραυματισμό και θα κλιθεί να αντικατασταθεί από άλλον παίκτη.

Ποιος θα αποχωρήσει λοιπόν σήμερα και ποιος θα κερδίσει το έπαθλο του Survivor. Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Ακόμη διαρροές (spoiler) για τους σημερινούς νικητές δεν υπάρχουν. Το μόνο που μπορούμε να σας δώσουμε είναι μια εκτίμηση ότι οι Έλληνες έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Αργότερα θα σας δώσουμε τις σίγουρες διαρροές (spoiler).