Μαρία Σπυράκη: Ανακοίνωση «χαστούκι» για Μπογδάνο - Έσταξε «φαρμάκι» για τη συμπεριφορά του

 
Μαρία Σπυράκη: Ανακοίνωση «χαστούκι» για Μπογδάνο - Έσταξε «φαρμάκι» για τη συμπεριφορά του

Ενημερώθηκε: 11/02/19 - 14:23

Τέλος στις πολιτικές φιλοδοξίες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου -τουλάχιστον προς το παρών- έβαλε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μετά από μια σειρά ατυχών "τιτιβασμών" περί... εισβολής τανκ στην ΕΡΤ. Σε ένα tweet που προκάλεσε εντύπωση και ο... φιλικός διάλογος που άνοιξε με χρυσαυγίτες.

Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Με μια λιτή αλλά (και... απαξιωτική) δήλωση η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη απέρριψε την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Συγγρού, καθώς όπως είπε «Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ».

Το Liberal προαναγγέλει το κόψιμο του Μπογδάνου από υποψήφιο της ΝΔ

Διαβάστε σχετικά: 

Η Πειραιώς βάζει τέλος στις πολιτικές φιλοδοξίες του γνωστού δημοσιογράφου μετά τα μηνύματα στο twitter που είχε ανοίξει διάλογο με χρυσαυγίτες και προανήγγειλε εισβολή τανκ στην ΕΡΤ, «ψήφισε σωστά και το έχουμε» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Στη συνέχεια, ο φιλόδοξος δημοσιογράφος επιχείρησε να το «μαζέψει» με ένα εξίσου ατυχές "τιτίβισμα", που παραδέχτηκε το λάθος του για την χρήση τανκ στην εισβολή στην ΕΡΤ, αλλά επικαλέστηκε άλλο... ερπυστριοφόρο, δηλαδή...έναν εκσκαφέα. «Αν μου έγραφε με εκσκαφέα φορτωτή, το υποστηρίζω 1000%. Η ΕΡΤ θέλει κλείσιμο», σχολίασε.

Η Σπυράκη διέψευσε την διάψευση του «αισιόδοξου» Μπογδάνου

τα δημοσιεύματα που προανήγγειλαν το κόψιμο του

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις αντιδράσεις και από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ο δημοσιογράφος έσπευσε να τα διαψεύσει και εμφανίστηκε σίγουρος ότι τελικά θα πολιτευτεί με τη ΝΔ, όπως ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε εκδήλωση του κόμματος, παρακάμπτοντας ουσιαστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

«Από χθες βάλλομαι από τα μέσα της κυβέρνησης, ανώνυμα κι επώνυμα, με ψεύδη, ύβρεις και απειλές. Αφορμή ότι εξέφρασα με λάθος τρόπο τη θέση ότι η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει. Η ΕΡΤ που με βρίζει, που πληρώνω, αλλά αρνείται να με βγάλει αέρα, η ΕΡΤ που κατάντησε αριστερογκεμπελικό ηχείο», σχολίασε ο... παραλίγο υποψήφιος στο twitter και προκαλώντας «βροχή» από αρνητικά σχόλια χρηστών.

Από χθες βάλλομαι από τα μέσα της κυβέρνησης, ανώνυμα κι επώνυμα, με ψεύδη, ύβρεις και απειλές. Αφορμή ότι εξέφρασα με λάθος τρόπο τη θέση ότι η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει. Η ΕΡΤ που με βρίζει, που πληρώνω, αλλά αρνείται να με βγάλει αέρα, η ΕΡΤ που κατάντησε αριστερογκεμπελικό ηχείο.

8 Φεβρουαρίου 2019

Ναυάγησε και επίσημε η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά:

Η κα Σπυράκη έδωσε απαντήσεις και για την υποψηφιότητα του επίσης γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά. «το θέμα με τον κ. Αυτιά είναι λήξαν», είπε χαρακτηριστικά.

τις πληροφορίες ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ

Επιβεβαιώνοντας έτσι , ύστερα από αντιδράσεις στελεχών του κόμματος, που είχαν εκφράσει την ανησυχία τους ότι μια τέτοια υποψηφιότητα, περιορίζει την δυνατότητα τους... να εκλεγούν.