Δύσκολες ώρες για τον «Ντίλαν» του «Μπέβερλι Χιλς» - Σε τεχνητό κώμα ο Λουκ Πέρι

 
Δύσκολες ώρες για τον «Ντίλαν» του «Μπέβερλι Χιλς» - Σε τεχνητό κώμα ο Λουκ Πέρι

Ενημερώθηκε: 01/03/19 - 18:20

Δύσκολες ώρες για τον δημοφιλή ηθοποιό Λουκ Πέρι (Luke Perry), τον οποίο οι γιατροί έθεσαν σε τεχνητό κώμα ύστερα από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη. Ο Πέρι, έγινε γνωστός ενσαρκώνοντας τον ρόλο του ατίθασου "Ντίλαν", στην δημοφιλή σειρά των 90's «Beverly Hills 90210», που είχε αποδοθεί στα ελληνικά ως «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χίλς».

τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διεγνώσθη με βαρύ εγκεφαλικό

Ασθενοφόρο έφθασε σπίτι του χθες Πέμπτη (28/2) στις 09.40 το πρωί (τοπική ώρα) και. Ο εκπρόσωπός του προχώρησε σε μια σύντομη ανακοίνωση χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες από την κατάσταση του σταρ.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι γιατροί έθεσαν τον ηθοποιό σε τεχνητό κώμα αλλά δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την πρόοδο της κατάστασής του.

Σάνον Ντόχερτι

Oι συμπρωταγωνιστές του Ίαν Ζέρινγκ και εξέφρασαν την αγωνία τους για την περιπέτεια της υγείας του Λουκ στο instagram.

που και αυτή δίνει μάχη με τον καρκίνο

"Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου όταν έμαθα τα σοκαριστικά νέα. Ας προσευχηθούμε όλοι για ταχεία ανάρρωση" έγραψε ο Ζέρινγκ ενώ η Ντόχερτι, -- σημείωσε: Φίλε μου, Σε κρατώ σφιχτά και σου σου δίνω όλη μου τη δύναμη. Το έχεις".

Προηγούμενη ενημέρωση: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό πασίγνωστος ηθοποιός του Beverly Hills

1

Σε σταθερή κατάσταση μετά από εγκεφαλικό νοσηλεύεται ο Λουκ Πέρι, ο θρυλικός Ντίλαν της σειράς Beverly Hills 90210.

Beverly Hills

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, μετά την απίστευτη επιτυχία του , δεν ακούστηκε ιδιαίτερα ξανά παρά μόνο το 2016 , οπότε και συμμετείχε ως πρωταγωνιστής στο Riverdale του Netflix.

Ο Λουκ Πέρι, βρίσκεται από το πρωί στο νοσοκομείο αφού δεν ένιωσε καλά.

"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, μπόρεσε να καλέσει το 911. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέκτησε τις αισθήσεις του.