«Ανοίγει» και άλλο τα φτερά της η Cyprus Airways

 
«Ανοίγει» και  άλλο τα φτερά της η Cyprus Airways

Ενημερώθηκε: 17/04/19 - 12:47

Πριν από ένα χρόνο η νεοσύστατη αεροπορική εταιρία της Κύπρου, η Cyprus Airways ανακοίνωνε ότι ξεκινάει τα δρομολόγια από την Λάρνακα στο Διεθνές Αερολιμένα Αθηνών.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα οι επικεφαλής της νέας εταιρίας Cyprus Airways δούλεψαν σωστά και με τα χαμηλού κόστους εισιτήρια κινήθηκαν με αξιοπρέπεια μεταφέροντας προς την Αθήνα από τον Μάρτιο του 2018 έως σήμερα 77.000 επιβάτες.

11

Χθες η Cyprus Airways γιόρτασε έναν χρόνο πτήσεις προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και «έσβησε» το πρώτο της κεράκι σε εκδήλωση που έκανε στο 360 Cocktail Bar & Restaurant, με τη στήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η Marketing Manager της Cyprus Airways,Κική Χάιδα είπε σχετικά :

«Γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια στο δρομολόγιο Αθήνα- Λάρνακα και είμαστε περήφανοι που σε ένα χρόνο καταφέραμε να επεκταθούμε με την εισαγωγή καθημερινών πτήσεων».

Είπε ακόμη ότι σύντομα θα μεγαλώσει ο στόλος των αεροπλάνων ενώ ανακοίνωσε και τα δρομολόγια της καλοκαιρινής περιόδου. Ειδικά για την Ελλάδα θα υπάρχουν 7 πτήσεις για Αθήνα, τέσσερις για τη Θεσσαλονίκη και από δύο πτήσεις για το Ηράκλειο, τη Σκιάθο και τη Ρόδο.

Η εταιρία έχει προγραμματίσει πτήσεις για τη Βηρυτό, το Τελ Αβίδ, την Πράγα, το Κόσιτσε, την Μπρατισλάβα και τη Ζυρίχη.