Επιστρέφουν τα «Εγκλήματα»; - Ποιος ηθοποιός δεν θα είναι στην σειρά

 
Επιστρέφουν τα «Εγκλήματα» - Ποιος ηθοποιός δεν θα είναι στην σειρά

Ενημερώθηκε: 03/07/19 - 16:28

Τα ελληνικά κανάλια το τελευταίο διάστημα αναβιώνουν τηλεοπτικές σειρές που έχουν αφήσει εποχή στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μετά το «Λόγω τιμής», το «Καφέ της Χαράς» και την «Πολυκατοικία» που επιστρέφουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ακούγεται έντονα ότι μια ακόμη σειρά ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια.

Εγκλήματα

Κώστα Κόκλα

Ο λόγος για τα «»!!! Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον για τον αν θα γυριστούν νέα επεισόδια με τον ίδιο να δηλώνει ότι όλα εξαρτώνται από τη πρόθεση του δημιουργού της σειράς, τονίζοντας ότι ο «χασάπης» βλέπει με καλό μάτι να επιστρέψει στη σειρά.

Υρώ Μανέ

Βέβαια, δεν συμβαίνει το ίδιο με την, η «Φλώρα» της σειράς, η οποία δήλωσε σε συνέντευξή της σε πρωινή εκπομπή ότι δεν θέλει να επιστρέψει η σειρά

«Εγώ δεν είμαι υπέρ όλου αυτού, το να γίνονται επανεκδόσεις. Γιατί τα πράγματα έχουν ολοκληρωθεί, έχουν τελειώσει. Ποιος ο λόγος να γυρνάς πίσω αντί να κάνεις κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο και κάτι σύγχρονο; Φυσικά, τα ‘Εγκλήματα’ έχουν γράψει ιστορία αλλά πρέπει να μείνουν εκεί που είναι, στα 20 χρόνια πριν. Έχουν χαρακτηρίσει και έχουν τοποθετηθεί σε μια εποχή συγκεκριμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά.