ΑΕΚ: Παίρνει στόπερ!

 
ΑΕΚ: Παίρνει στόπερ!

Ενημερώθηκε: 02/08/19 - 22:09

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπασάκσεχιρ και θα χάσει και τα δυο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κραϊόβα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το συμβάν αυτό ήρθε για να… υπενθυμίσει την ευπάθεια του Ουκρανού κεντρικού αμυντικού στους τραυματισμούς και να τονίσει ακόμη περισσότερο την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του ρόστερ της ΑΕΚ με έναν στόπερ.

Οι «κιτρινόμαυροι» εντείνουν πλέον τις προσπάθειες για απόκτηση αμυντικού, έστω κι αν όποιος αποκτηθεί δεν θα ενισχύσει την ομάδα στα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου. Μετά τον Μαρσέλο, που ανήκει στη Σικάγο Φάιερ και είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση, από την Πορτογαλία προέκυψε σενάριο για τον Αντρέ Πίντο.

Ο 30χρονος Πορτογάλος, που είχε αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2012/13, μετά την εξαιρετική του παρουσία με την Μπράγκα από το 2014 μέχρι το 2017, αποκτήθηκε το 2017 από τη Σπόρτινγκ για τέσσερα χρόνια (με ρήτρα 45 εκατ. ευρώ), την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αλλά δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα για τη νέα σεζόν. Το συμβόλαιό του είναι 650.000 ευρώ και φημολογείται πως η ΑΕΚ ψάχνεται για το δανεισμό του με οψιόν αγοράς.