Η Heidi Klum παντρεύτηκε σε θρυλικό πλοίο του Ωνάση

 
Ηeidi Klum

Ενημερώθηκε: 04/08/19 - 17:00

Σε πολυτελές και θρυλικό πλοίο του Αριστοτέλη Ωνάση επέλεξε να παντρευτεί η Heidi Klum.Το διάσημο 46χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον 29χρονο Tom Kaulitz, κιθαρίστα του μουσικού συγκροτήματος Tokio Hotel στο Κάπρι της Ιταλίας. Τις εντυπώσεις έκλεψε το νυφικό που επέλεξε να φορέσει η Klum.

Την Παρασκευή (2/8), η νύφη και ο γαμπρός ξεκίνησαν τους εορτασμούς, κάνοντας το γύρω του νησιού Κάπρι σε ένα από τα πιο ιστορικά γιοτ πολυτελείας του κόσμου, το «Christina O».

H ιστορία του θρυλικού πλοίου

To 1954, o Αριστοτέλης Ωνάσης μετέτρεψε μία καναδική φρεγάτα σε μία πολυτελέστατη θαλαμηγό, απ' όπου πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ τότε αλλά και ονόματα-θρύλοι, όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Γκρέις Κέλι, ο Φρανκ Σινάτρα, η Μέριλιν Μονρόε, η Γκρέτα Γκάρμπο, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Τίτο, ο βασιλιάς Φαρούκ της Αιγύπτου, ο Τζον Κένεντι.

Το πρώην αγγελάκι της «Victoria's Secret» και ο 29χρονος μουσικός διάλεξαν την ιδανική τοποθεσία για να επισφραγίσουν την ιστορία της αγάπης τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε! news» οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού έφτασαν με ένα μικρότερο πλοίο προτού επιβιβαστούν στη θαλαμηγό «Christina O» το απόγευμα της Παρασκευής (2/8).

Η Χάιντι Κλουμ έλαμπε ολόκληρη μέσα σε ένα λευκό φόρεμα, ενώ ο Τομ Κάουλιτζ συνδύασε λευκό παντελόνι με ένα σκούρο πράσινο μπλέιζερ σακάκι και ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι γυναίκες φορούσαν μπικίνι και οι άντρες παράμειναν χωρίς πουκάμισα. Όλοι πέρασαν την ημέρα κολυμπώντας στον ωκεανό, χρησιμοποιώντας το τζακούζι που βρισκόταν στο κατάστρωμα του γιοτ και διασκέδασαν με φαγητό και κοκτέιλ.

Το ζευγάρι φαίνεται τρισευτυχισμένο.

Διαβάστε επίσης: Σε μοναστήρι η Βικτώρια Καρύδα

https://t.co/Vq9AChvcOu

pic.twitter.com/O8OHYekZrZ

Heidi Klum Stuns In Billowing, Strapless Wedding Dress In Formal Marriage To Tom Kaulitz -

3 Αυγούστου 2019

https://t.co/YdTq78tfmH

Heidi Klum and Tom Kaulitz just got married again - see the wedding photos now!

3 Αυγούστου 2019