Δύσκολη η αποστολή του Άρη σήμερα απέναντι στη Μόλντε

 
Παντελίδης: Έχω κάνει τα πάντα για να πετύχουμε

Ενημερώθηκε: 15/08/19 - 04:16

Την αισιοδοξία του πως ο Άρης θα είναι τελικά η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στα Play Off του Europa League, εξέφρασε ο Σάββας Παντελίδης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα με τη Μόλντε (15/8, 21:30 - Cosmote TV) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι "κίτρινοι" καλούνται να ανατρέψουν την ήττα με 3-0 που γνώρισαν στο "Aker Stadion" προκειμένου να δώσουν συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους πορεία αντιμετωπίζοντας είτε την Παρτιζάν είτε την Μαλάτιασπορ.

Αρχικά, ο 54χρονος προπονητής αναφέρθηκε στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης, ο οποίος "... δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι καθώς από δικά μας λάθη φτάσαμε σε αυτό το σκορ. Μιλήσαμε με τα παιδιά. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο ματς και να έχουμε καθαρό μυαλό με τη μπάλα, πίστη και πάθος".

Όσο για το πώς πέρασαν οι πρώτες ώρες μετά την ήττα στη Νορβηγία, ο Παντελίδης ήταν αφοπλιστικός: "Έπρεπε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Ο ρόλος μου δεν είναι να μαλώσω τους άλλους. Μετά τις δύο μέρες δουλέψαμε στο ψυχολογικό κομμάτι. Εφόσον είμαστε μέλη αυτής της ομάδας, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και θα τον πετύχουμε".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ