Σήμερα ο Άρης χρειάζεται ένα ...ποδοσφαιρικό θαύμα

 
Σήμερα ο Άρης χρειάζεται ένα ...ποδοσφαιρικό θαύμα

Ενημερώθηκε: 15/08/19 - 11:03

Να φτάσει σε μια επική ανατροπή και να πάρει αυτός την πρόκριση για τα Play Off του Europa League, επιθυμεί ο Άρης που φιλοξενεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Μόλντε (Πέμπτη 15/8, 21:30 - Cosmote TV), στη ρεβάνς της ήττας του με 3-0 στη Νορβηγία.

Οι "κίτρινοι" χρειάζεται να κάνουν ένα... ποδοσφαιρικό θαύμα, όπως αυτό που πέτυχε πέρυσι στα ημιτελικά του Champions League η Λίβερπουλ: είχε ηττηθεί με 3-0 από την Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou", ωστόσο στον επαναληπτικό του "Anfield" επιβλήθηκε με 4-0, φτάνοντας στον τελικό και, εν τέλει, στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου! Στην περίπτωση του Άρη το έπαθλο, δηλαδή η συμμετοχή στα Play Off του Europa League, θα μοιάζει με εξίσου σπουδαία επιτυχία, δεδομένου πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έλειπε αρκετά χρόνια από τα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει στον Φραν Βέλεθ, με τον Ισπανό αμυντικό να είναι και τιμωρημένος - λόγω της αποβολής του στο "Aker Stadion" - αλλά και τραυματίας, καθώς υπέστη θλάση β' βαθμού που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες ακόμη. Ο Γιώργος Δεληζήσης αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας στο πλάι του Λίντσεϊ Ρόουζ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Λούκας Σάσα στα χαφ, αντί του Μιγκνέν Μπάσα.