MasterChef spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (20/04) από το παιχνίδι

 
MasterChef spoiler:  Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (20/04) από το παιχνίδι

Ενημερώθηκε: 20/04/20 - 13:41

MasterChef spoiler: Ο διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει σήμερα το βράδυ μετά την μικρή διακοπή για το Πάσχα.

Μάλιστα η επιστροφή γίνεται με την αγωνία στο κόκκινο, αφού ένας από τους παίκτες της ηττημένης ομάδας στην ομαδική δοκιμασία θα αφήσει την ποδιά του και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Για να δούμε τι έχει συμβεί έως τώρα. Μετά την ήττα η μπλε ομάδα αγωνίστηκε για την ασυλία την οποία πήρε ο Τζον και ο οποίος δεν μπορεί να ψηφιστεί στο σημερινό συμβούλιο. Άρα οι παίκτες που ίσως μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι είναι οι Γιώργος, Κώστας, Ντέμη και Διονύσης. Βέβαια υπάρχει ένα ακόμη ενδεχόμενο που μπορεί να βάλει φωτιά στη σημερινή διαδικασία και δεν είναι άλλο από την κάρτα ασυλίας που έχει στα χέρια της η Μαρία. Αν την χρησιμοποιήσει θα σώσει έναν παίκτη και θα αλλάξει τους συσχετισμούς.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του MasterChef βλέπουμε πλάνα από την ψηφοφορία στην οποία θα ακουστούν βαριές κουβέντες από την Ντέμη προς τον Γιώργο λέγοντας τους χαρακτηριστικά «είσαι αστείος και σε θεωρούσα φίλο μου», ο Γιώργος από τη μεριά του θα πει στην κάμερα ότι δεν μπορεί να παίζει μπουνιές μέσα στο σπίτι, αναφερόμενος φυσικά στα όσα ακούει από τους συμπαίκτες του.

Πάμε τώρα να δούμε τις διαρροές (spoiler) για τι σημερινό επεισόδιο. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα είναι ο Γιώργος. Όχι όμως για πολύ αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό θα αρπάξει την δεύτερη ευκαιρία που θα του δώσει η παραγωγή και θα ξαναβρεθεί στο σπίτι τουMasterChef φτάνοντας μέχρι την τελική εξάδα. Για κάθε ανατροπή στις διαρροές (spoiler) θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

View this post on Instagram

Τι ανατροπές μπορεί να έχει το συμβούλιο της χαμένης ομάδας; Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει αφήνοντας στο σπίτι του #MasterChefGR 9 παίκτες; Θα μάθουμε τη Δευτέρα. @starchanneltv #StarChannelTv

MasterChef GR

A post shared by (@masterchefgr) on