Έντονες αντιδράσεις για τη χυδαία επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη-Τσιόδρα

 
Έντονες αντιδράσεις για τη χυδαία επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη-Τσιόδρα

Ενημερώθηκε: 26/04/20 - 16:47

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χυδαία επίθεση του στέλεχους και υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Σωτήρη Τσιόδρα και του Νίκου Χαρδαλιά.

Με εκφράσεις κακόφημων καταγωγείων Ηλίας Γρηγόρης σε αναρτήσεις του χρησιμοποιεί χυδαία γλώσσα για να κρίνει την κυβέρνηση και πρόσωπα αυτής. Οι εκφράσεις του είναι απαράδεκτες, σχολιάζοντας την κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, την οποία παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός:

ΗΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Από τις βωμολοχίες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν «γλίτωσε» ούτε ο Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπόθεση των voucher:

Άπταιστα «γαλλικά» χρησιμοποίησε το μαινόμενο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά κατά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά:

ΗΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε μέσω του Facebook το, τόσο κατά του Πρωθυπουργού όσο και κατά των Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Χαρδαλιά.

Η ΝΔ ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον Ηλία Γρηγόρη, καθώς «αν δεν το κάνει σημαίνει ότι υιοθετεί τις χυδαιότητές του».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του Πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς.

Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της "πάνω και κάτω πλατείας".».

ΗΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ