Oι βουτιές των «celebrities» το σαββατοκύριακο που μας πέρασε (ΦΩΤΟ- BIΝΤΕΟ)

 
Oι βουτιές των «celebrities» το σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Ενημερώθηκε: 18/05/20 - 13:25

Ήταν ένα από τα σαββατοκύριακα που ο υδράργυρος «χτύπησε» κόκκινο και για αυτό πολλοί από τους αγαπημένους μας celebrities αναζήτησαν λίγη δροσιά είτε σε κοντινές παραλίες είτε στις προσωπικές τους πισίνες.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήραν την οικογένεια ή αγαπημένους τους φίλους και πήγαν για τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού.

Δείτε το παρακάτω φωτογραφικό υλικό:

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, ο οποίος είναι γνωστό πως εδώ και καιρό έχει εγκατασταθεί στο εξοχικό του στην Κύμη Βοιωτίας.

Ο κούκλος τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος από ότι φαίνεται βούτηξε στην πισίνα του σπιτιού του, μαζί με αγαπημένους του φίλους.

Η λαμπερή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία φόρεσε το μαγιό της και φωτογραφήθηκε για τους ακολούθους της.

βΑΝΔΉ

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή φαίνεται να έκανε την πρώτη της βουτιά για φέτος, με την συντροφιά αγαπημένων της φίλων.

Το λαμπερό μοντέλο Ηλιάννα Παπαγεωργίου, όπως είναι γνωστό πρόσφατα μετακόμισε με τον σύντροφο της Snik σε πολυτελέστατη μονοκατοικία , που από ότι φαίνεται η πισίνα είναι ο αγαπημένος της χώρος.

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πήρε τον σύζυγο και την κόρη της και πήγαν για μια βουτιά στην θάλασσα.

πΕΤΡΟΎΝΙΑς

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, φαίνεται να πήγε για την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού μαζί με τον σύζυγο της Γιάννη Αιβάζη και την μικρή τους κόρη Ισμήνη.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας πόζαρε με την 5 μηνών κορούλα του στην πισίνα του σπιτιού τους.