Στον εισαγγελέα ως ύποπτος για τρεις καταγγελίες βιασμού γνωστός ηθοποιός

 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Πηγή Φωτογραφίας: (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 02/04/21 - 19:15

Κλήση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα του βιασμού καθώς επίσης και δυο απόπειρες βιασμού, εστάλη από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε γνωστό κωμικό ηθοποιό του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει καταγγελθεί από τρεις γνωστές γυναίκες ηθοποιούς, εκ των οποίων μία από αυτές αναφέρεται σε αδίκημα βιασμού, το οποίο φέρεται να τελέστηκε μέσα σε θεατρικό χώρο, σύμφωνα πάντα με την πλευρά της καταγγέλλουσας. Ενώ οι άλλες δύο αναφέρονται σε απόπειρές βιασμού από την πλευρά του ηθοποιού εις βάρος δυο νέων ηθοποιών οι οποίες βρισκόταν τις συγκεκριμένες χρονικές περιόδους σε θιάσους του κωμικού.

Ωστόσο, η έρευνα για τις εν λόγω υποθέσεις που αφορούν τον ηθοποιό έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και αποτελούν δεύτερη πολύ σοβαρή περίπτωση σεξουαλικής εγκληματικότητας που έχουν διερευνήσει οι εισαγγελικές αρχές μετά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός θα κληθεί σε εξηγήσεις την επόμενη εβδομάδα, οπότε και αναμένεται να ζητήσει μέσω του συνηγόρου του προθεσμία, για να προετοιμάσει το υπόμνημά του, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και σε προφορικές εξηγήσεις από τον εισαγγελέα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ