Survivor spoiler (14/6): Ποιος κερδίζει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας

 
Survivor spoiler (14/6): Ποιος κερδίζει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας

Ενημερώθηκε: 14/06/21 - 16:17

Survivor spoiler (14/6): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας γι’αυτή την εβδομάδα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής αρχικά είδαμε τον αγώνα επάθλου, με τους μπλε να είναι οι μεγάλοι νικητές κερδίζοντας ένα ταξίδι στις Μπαχάμες με το αεροσκάφος του Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, όπου και ανακοινώθηκε ποια παίκτρια αποχωρεί από το παιχνίδι. Η Καρολίνα Καλύβα λοιπόν συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Survivor

Το αποτέλεσμα ήταν ένα σοκ για του Amigos του, αφού όχι μόνο βλέπουν τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κερδίζουν με μεγάλη ευκολία αγωνίσματα ασυλίας, αλλά απολαμβάνουν και την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού, ενόψει του μεγάλου τελικού που θα γίνει σε λιγότερο από ένα μήνα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ανακοίνωση ακολούθησε σύρραξη. Σύμφωνα μεδιαρροές (spoiler)που κυκλοφορούν ο Ασημακόπουλος για ακόμη μια φορά επιτέθηκε με ειρωνικά σχόλια εναντίον του Σάκη Κατσούλη, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδρασή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν και κάποιες…ψιλές με τους ανθρώπους της παραγωγής και τον Ηλία Μπόγδανο να μπαίνουν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Survivor

αγωνίσματα ασυλίας

Σημερα το βράδυ οι παίκτες του θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το πρώτο από τα τρία. Ακόμη δεν μπορούμε να σας δώσουμε το όνομα αυτού που κερδίζει, αλλά διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος θα κερδίσουν από τουλάχιστον μια ασυλία αυτή την εβδομάδα, άρα οι υποψήφιοι θα είναι ξανά μοιρασμένοι. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για τον νικητή της σημερινής ασυλίας, αλλά και για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.