Survivor spoiler (16/6): Ποιος κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία

 
Survivor spoiler (16/6): Ποιος κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία

Ενημερώθηκε: 16/06/21 - 11:14

Survivor spoiler (16/6): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας.

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι διαρροές (spoiler) επιβεβαιώθηκαν και ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και την δεύτερη ασυλία, βγάζοντας τον εαυτό του από την εξίσωση της αποχώρησης, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε έδωσε για δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Άρα υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι η Ελένη Χαμπέρη και ο Ασημακόπουλος, ενώ σήμερα θα μάθουμε ποιος θα κλείσει την τριάδα που θα τεθεί στο διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Survivor

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Σάκης Κατσούλης δεν έχει αντίπαλο, αφού στατιστικά και μόνο θεωρείται ο καλύτερος παίκτης του φετινού , παίρνοντας τη μια νίκη μετά την άλλη. Οι Amigos από την άλλη τα έχουν βρει δύσκολα, αφού βγαίνουν υποψήφιοι ο ένας μετά τον άλλο ενώ το τηλεοπτικό κοινό στις ψηφοφορίες του βγάζει εκτός παιχνιδιού. Ο τελικός πλησιάζει και πλέον αν θέλουν να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό θα πρέπει να βρουν τρόπο να κερδίσουν τον Σάκη και την Μαριαλένα οι οποίοι είναι τα μεγάλα φαβορί.

αγώνα ασυλίας

Σήμερα το βράδυ θα δούμε τον τελευταίο την εβδομάδας ο οποίος έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία. Αν κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης θα βγάλει και τρίτο υποψήφιο από τους Amigos, ενώ οι υπόλοιποι θέλουν τη νίκη για να βγάλουν στον τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) αυτή την εβδομάδα τόσο ο Σάκης Κατσούλης, όσο και ο Ηλίας Μπόγδανος θα κερδίσουν τουλάχιστον μια ασυλία, κάτι που σημαίνει ότι ο Ηλίας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Πάντως, το τελευταίο διάστημα ο Τούρκος παραγωγός του Survivor έχει περιορίσει τιςδιαρροές (spoiler) οπότε μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι διαρροές (spoiler) να μην επιβεβαιωθούν και να έχουμε μια μεγάλη ανατροπή.