'Εγκλημα στη Γλυφάδα: 51χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του(ΒΙΝΤΕΟ)

 
'Εγκλημα στη Γλυφάδα: 51χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του(ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 09/12/21 - 14:50

Με μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα 51χρονος τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, νωρίς το πρωί, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης περίμενε το θύμα στην οδό Βορείου Ηπείρου και πριν προλάβει να μπει στο χρωματοπωλείο, δέχτηκε επίθεση από τον γιο της συντρόφου του στην οποία και ανήκει το κατάστημα.

Αμέσως μετά, ο 51χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, λόγω διαφορών που είχε μαζί του: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!» είπε στους αστυνομικούς.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

ο δράστης τους τελευταίους δύο μήνες έφυγε από τη Δανία όπου ζούσε και ήρθε στην Ελλάδα για να «κλείσει», όπως παραδέχθηκε στους αστυνομικούς, τους ανοικτούς λογαριασμούς.

Η χρόνια σχέση της μητέρας του με τον 66χρονο Ιωάννη, δεν είχε πάρει ποτέ την έγκριση του. Την έβρισκε λανθασμένη και χρησιμοθηρική καθώς θεωρούσε ότι το θύμα «έτρωγε τα λεφτά» της μητέρας του, ιδιοκτήτριας του χρωματοπωλείου επί της οδού Ηπείρου στην Άνω Γλυφάδα.

Έτσι, σήμερα τα ξημερώματα ο 51χρονος δράστης πήρε την απόφαση να στήσει καρτέρι και να τελειώσει μια για πάντα μια εκκρεμότητα που στο θολωμένο του μυαλό, δεν μπορούσε με τίποτα να διευθετηθεί.

Οπλισμένος με ένα τεράστιο στρατιωτικό μαχαίρι επιβίωσης, περίμενε άγρια χαράματα έξω από το χρωματοπωλείο και όταν ο 66χρονος εμφανίστηκε άρχισαν να τσακώνονται.

Στη συνέχεια έβγαλε το μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με λύσσα στο σώμα του άτυχου άνδρα. Ήταν, δε, τέτοιο το μίσος που έτρεφε για αυτόν που όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί «τον ξεκοίλιασε» με οκτώ μαχαιριές. Ούτε τα ουρλιαχτά και οι εκκλήσεις του θύματος του, τον εμπόδισαν να ολοκληρώσει το φρικαλέο έργο του. Φαίνεται πώς όλα ήταν προσχεδιασμένα.

Γι' αυτό και οι κινήσεις ήταν μηχανικές. Όταν «πήρε» τη ζωή του 66χρονου συντρόφου της μητέρας του, μπήκε στο αυτοκίνητο, ανηφόρισε στην οδό Βορείου Ηπείρου και στάθμευσε έξω από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Άφησε το μαχαίρι στο κάθισμα, ανέβηκε στα γραφεία και παραδόθηκε.

«Τον καθάρισα» είπε στους αστυνομικούς. «Είχα αποφασίσει εδω και καιρό να το κάνω. Τον σκότωσα και ήρθα να παραδοθώ. Εκμεταλλευόταν τη μητέρα μου. Της έτρωγε τα λεφτά από την επιχείρηση της. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό» υποστήριξε ο στυγνός δολοφόνος του 66χρονου.

Όπως περιγράφει γειτόνισσα «στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει ''βοήθεια'' και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».

Όπως αναφέρει, κάτοικος της περιοχής στο protothema.gr ο 51χρονος δράστης ζούσε για χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Δανία, χωρίς να γνωρίζει κανένας για την τύχη του:

«Στην αρχή νομίζαμε ότι έγινε ληστεία, μετά μαθεύτηκε η αλήθεια και πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν το περιμέναμε. Φαίνεται πως είχαν περιουσιακά θέματα. Ο Θανάσης έλειπε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, πάνω από 20. Ρωτούσα κατά καιρούς τη μάνα του τι κάνει, αλλά απέφευγε να μου απαντήσει. Πότε γύρισε από το εξωτερικό δεν γνωρίζω ακριβώς, πάντως μαζί τους δεν ζούσε γιατί δεν τον βλέπαμε εδώ στην περιοχή. Την οικογένεια την γνωρίζουμε από μικρά παιδιά, καθώς εδώ έμεναν πάντα. Επάνω είναι το σπίτι τους και κάτω η επιχείρηση. Ο πατέρας τους είχε ανοίξει το μαγαζί, μόνο που μετά από χρόνια πέθανε. Υπάρχει και μια κόρη μικρότερη σε ηλικία. Το μαγαζί λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα το ανέλαβε η μάνα με την κόρη. Εκεί δούλευε και ο Γιάννης, που λίγο μετά μάθαμε πως είχε σχέση με την μητέρα τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα ακόμα δεν γνωρίζει πώς ο γιος της είναι ο δράστης του φονικού, καθώς νομίζει ότι βρίσκεται στη Δανία.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.