Αυτή είναι η ουσία που βρέθηκε στην μικρή Τζωρτζίνα - Μπορεί να σκοτώσει μέσα σε λίγα λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Αυτή είναι η ουσία που βρέθηκε στην μικρή Τζωρτζίνα - Μπορεί να σκοτώσει μέσα σε λίγα λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 30/03/22 - 19:29

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, κατά της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που βρήκαν τραγικό θάνατο, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στην Εισαγγελία οδηγείται η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως έγινε γνωστό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα έχει προσαχθεί από άνδρες της ΕΛΑΣ και μεταφέρεται στην Αθήνα και την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Υπάρχει να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με όσα έχουν ανακύψει στην πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Κορυφώνεται το θρίλερ της Πάτρας με το θάνατο των τριών κοριτσιών και λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι πληροφορίες για την επίμαχη και ύποπτη ουσία που ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του αδικοχαμένου παιδιού είναι η κεταμίνη, η οποία μπορεί να σκοτώσει μέσα σε λίγα λεπτά ή μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία και αργότερα βραδυκαρδία.

Όπως αποκάλυψε στο Live News του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ουσία που χορηγήθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι η κεταμίνη. Πρόκειται για ουσία που χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων και σε μικρές ποσότητες για αντικαταθλιπτικά. Τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναμένονται πιθανότατα έως αύριο, έπειτα από ανάλυση σε εξειδικευμένο εργαστήριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Στον Εισαγγελέα στην Αθήνα θα οδηγηθεί η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, για περαιτέρω έρευνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών περιμένει εντός της ημέρας της δικογραφίας.