Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Νοεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Σήμερα, μία μέρα πριν την την έκλειψη της Σελήνης, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, που βρίσκεται στον Υδροχόο. Επηρεάζονται αρνητικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, ενώ είναι μία δύσκολη χρονική στιγμή για τις σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά.     ΚΡΙΟΣ  Για σας τους Κριούς, τα οικονομικά σας βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, ενώ μην στραφείτε σε εύκολους τρόπους, για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, διότι θα υπάρξουν αστοχίες και αποτυχίες. Πολύ πιθανόν να νιώσετε μία έντονη δ

Ενημερώθηκε: 12/11/22 - 00:18

Ζώδια: Μετά τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών, το Σαββατοκύριακο γλυκαίνει τις καταστάσεις και οι σχέσεις κτίζονται από την αρχή, ή βρίσκουν τρόπους να ξεπεράσουν τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί. Σε αρμονία ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, αλλά και η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, χαρίζουν στα ζώδια του Νερού και τις Γης του τρίτου δεκαημέρου, περισσότερη εύνοια, στα οικονομικά, αλλά και στην συναισθηματική τους ζωή.  

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, θα κυλήσει με πολύ ήρεμο τρόπο, ενώ θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως να κάνετε μία πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία, ή να αναδείξετε κάποιο παλιό σας σχέδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καιρός να πάρετε μία καλή ανάσα αισιοδοξίας, να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και να ταξιδέψετε. Σε ότι και να κάνετε αυτό το διήμερο, θα έχετε σίγουρα μία καλή παρέα και ένα πρόσωπο που θα μπορέσετε να μοιραστείτε μαζί του, τις πιο βαθιές σας σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο θα βγει προς τα έξω η ευαίσθητη πλευρά σας, ενώ οι επιδώσεις σας σε εργασιακά θέματα θα είναι πάρα πολύ καλές, ιδίως αν κινήστε στον καλλιτεχνικό χώρο. Επίσης ίσως  βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα, μία συνήθεια, που θα ευνοήσει την φυσική σας κατάσταση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε από τους ευνοημένους αυτού του διημέρου, όπου η προσωπική σας ζωή θα έχει πολύ ενδιαφέρον, ακόμη και να μην βρίσκεστε σε σχέση. Θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές, αλλά και θα νιώσετε δημιουργικοί και χαρούμενοι με τις επιλογές σας. 

ΛΕΩΝ

Είναι ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο, να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να βρεθείτε με την οικογένεια σας και να ανανεώσετε τις σκέψεις σας, για την επαγγελματική σας πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε ένα πολύ ρομαντικό Σαββατοκύριακο, ενώ η επικοινωνία σας θα είναι ουσιαστική και έντονα συναισθηματική. Ίσως είστε τώρα έτοιμοι να προχωρήσετε σε σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή μία νέα γνωριμία, σας αναστατώνει ευχάριστα. 

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες λύσεις θα βρεθούν σε οικονομικά θέματα, ενώ οι συζητήσεις που θα κάνετε, θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές. Σε προσωπικό επίπεδο, μία παλιά γνωριμία θέλει να γυρίσει και πάλι στην ζωή σας, αλλά αυτό που θα συμβεί στο τέλος, εξαρτάται αποκλειστικά από σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι πραγματικά μία όαση, σε αντίθεση με ότι σας έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα. Αφεθείτε στις όμορφες στιγμές, στα λόγια που θα σας δώσουν δύναμη για να φτάσετε τους στόχους σας, αλλά και στην τύχη που μπορεί να σας φέρει ότι επιθυμήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παρασκήνιο αυτό το διήμερο θα είναι έντονο και πολύ ενδιαφέρον. Κάποιες συζητήσεις, συμφωνίες και κρυφές συναντήσεις, θα σας φέρουν χαρά και τύχη. Οι ανασφάλειες της περασμένης περιόδου εξαφανίζονται και είναι καιρός να φύγετε μακριά, από τοξικά πρόσωπα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο θα νιώσετε ευχάριστα και έρχεστε πιο κοντά με πρόσωπα που θα σας καλύψουν τις επιθυμίες σας. Είναι η στιγμή όπου θα μπορέσετε να ανανεώσετε τα σχέδια σας, με την βοήθεια των αγαπημένων σας προσώπων, όπως επίσης θα νιώσετε έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο, που μπορεί να βρίσκεται στο φιλικό σας περιβάλλον.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε τις οριστικές αλλαγές, στον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ θα σας στηρίξουν άτομα που δεν περιμένατε. Τώρα είναι η στιγμή να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας και να ολοκληρώσετε μία κρυφή σας επιθυμία. 

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου θα σας στηρίξουν αγαπημένα σας πρόσωπα, σε μία στιγμή που πραγματικά το έχετε απόλυτη ανάγκη. Βάλτε νέους στόχους, ιδίως αν αυτοί αφορούν, την συναισθηματική σας ζωή. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ