Survivor spoiler 07/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

 
Survivor spoiler 07/02:  Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Ενημερώθηκε: 07/02/23 - 12:39

Survivor spoiler 07/02: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα γίνει το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. 

Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε του κόκκινους να κερδίζουν ξανά και να στέλνουν τους μαχητές στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων οι δυο παίκτες που συνόδευσαν τον Κρις στον…τάκο ήταν ο Σώζων και η Μαριαλένα, η οποία είναι και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν μπορεί να βρει τη φόρμα της στα αγωνίσματα. 

Με τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε ομάδες δυο ταχυτήτων. Οι κόκκινοι δεν χάνουν και δεν φαίνεται με ποιο τρόπο θα ηττηθούν στο άμεσο μέλλον, την ώρα που οι μπλε έχουν υποστεί διαδοχικές ήττες και διώχνουν συνεχώς παίκτες, ενώ βρίσκονται και αρκετά πίσω στα έπαθλα.

Σήμερα θα γίνει ο τρίτος αγώνας ασυλίας με τη νίκη για τους μπλε να χαρακτηρίζεται ως «μονόδρομος» αφού δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω ήττες. Από την άλλη οι κόκκινοι θα μπουν στο στίβο μάχης για να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά, δηλαδή να κερδίσουν.  Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν  οι κόκκινοι σήμερα θα κερδίσουν και τον τρίτο αγώνα ασυλίας, στέλνοντας ξανά σε ψηφοφορία τους αντιπάλους της. Αργότερα θα επιστρέψουμε με περισσότερες διαρροές (spoiler) για τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ