Κολωνός - Yπόθεση βιασμού 12χρονης: Έξι νέα πρόσωπα κλήθηκαν σε απολογία - Ερχονται συλλήψεις

 
paidoviastes33

Ενημερώθηκε: 20/02/23 - 14:11

Εξι ακόμη πρόσωπα έχουν κληθεί από την 33η ανακρίτρια να καταθέσουν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό με θύμα τη 12χρονη. Πρόκειται για πρόσωπα και ονόματα που έδωσε η 12χρονη. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δεχθεί κλήτευση φέρεται να είναι ένας πρώην διαιτητής και ένας δερματολόγος.

Τα έξι νέα άτομα που κλήθηκαν αρχικά στην Εισαγγελία την Παρασκευή σήμερα Δευτέρα (20/2) δεν είναι κατηγορούμενοι αλλά έχουν λάβει κλητεύσεις για απολογία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ανάμεσα σε έξι νέα άτομα που αναγνώρισε η ανήλική που έπεσε θύμα βιασμού σε κύκλωμα μαστρωπείας περιλαμβάνονται πολύ γνωστός πρώην διαιτητής και ένας δερματολόγος, οι οποίοι μαζί με άλλους τέσσερις, θα κληθούν να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις ενώπιον της 33ης ανακρίτριας.

Συνολικά στην τελευταία κατάθεσή της η μικρή ανέφερε τα ονόματα συνολικά 20 ανδρών! Τέλος, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα ηλεκτρονικά ίχνη των διαδικτυακών επαφών υπάρχει ένας κύκλος 15 προσώπων που διατηρούσαν τουλάχιστον επαφές με το 12χρονο κορίτσι!

Όπως είχε δηλώσει και ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, το πιθανότερο είναι σύντομα να έχουμε και άλλες συλλήψεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ