"Τσίμπησε" βαθμό και μπήκε στο κόλπο η Λιόν

 
"Τσίμπησε" βαθμό και μπήκε στο κόλπο η Λιόν

Ενημερώθηκε: 02/11/16 - 23:53

Η Γιουβέντους, ήθελε τη νίκη για να πανηγυρίσει από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά λογάριαζε χωρίς τη Λιόν. Οι Γάλλοι πήραν τον βαθμό "χρυσάφι" στο Τορίνο, έριξαν τη Γιουβέντους από την πρώτη θέση του ομίλου και μπήκαν δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης.

Από νωρίς έψαξε το γκολ η Γιουβέντους και το κατάφερε χάρη στο 'δώρο" του Ντιακαμπί, ο οποίος ανέτρεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Ιγκουαΐν και εκείνος στο 13’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Από κει και μετά, το ματς απέκτησε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να είχαν καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, με κορυφαία να ήταν το δοκάρι του Μαρκίζιο στο 25ο λεπτό.

Η "Κυρία" είχε τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λιόν να κρατούσε… υπομονετική στάση, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Οι παίκτες του Αλέγκρι βρίσκονταν σε… λήθαργο, περιμένοντας να λήξει η αναμέτρηση. Ωστόσο, ο Τολισό στο 85ο λεπτό, εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση φάουλ του Γκεζάλ και με κεφαλιά νίκησε τον Μπουφόν, ο οποίος δέχθηκε έτσι το πρώτο του γκολ στο φετινό Champions League! Μάλιστα, οι Γάλλοι πίεζαν και για δεύτερο τέρμα, αλλά ο Λακαζέτ δεν βρήκε στόχο και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Γιουβέντους (Μασιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Πιάνιτς, Κεντίρα, Μαρκίσιο, Ιγκουαίν, Μπαρτζάλι, Μάντζουκιτς, Μπονούτσι, Ντάνι Άλβες, Στουράρο, Εβρά

Λιόν (Μπρούνο Ζενεσιό): Λοπέζ, Μαμανά, Ντιακαμπί, Τολισό, Λακαζέτ, Γκεζάλ, Μορέλ, Φεκίρ, Ράφαελ, Γκοναλόν, Ρίμπους