Το νέο αμόρε της Νικολέττας Ράλλη

 
Το νέο αμόρε της Νικολέττας Ράλλη

Ενημερώθηκε: 17/01/17 - 14:49

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Ιάσονας Μιχόπουλος διατηρούσαν σχέση εδώ και αρκετό καιρό με τους δυο τους να δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Όμως, τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως φαίνονταν αφού ο χωρισμός σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε Καφέ να στα Πω, είναι σίγουρος! Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια βρήκε παρηγοριά αλλού...

«Χωρίζει πριν λίγο καιρό με τον σύντροφο της με τον οποίο εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτεί. Είδα το καλοκαίρι τόσο έρωτα. Και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι έχει νέο σύντροφο;» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Μαρίνος Βυθούλκας μετέφερε όλες τις πληροφορίες:

«Μαθαίνουμε ότι η Νικολέττα Ράλλη έχει χωρίσει εδώ και δύο μήνες και πλέον η Θεσσαλονίκη έχει βουίξει. Λέγεται ότι η Νικολέτα είναι με έναν κύριο πιο μεγάλο από τον Ιάσονα. Είναι γύρω στα 40 και τον λένε Αλέξανδρο. Η αρχή της Νικολέττας Ράλλη στο Μακεδονία tv σήμανε ουσιαστικά το τέλος με τον Ιάσονα, επειδή τα θέματα ανάμεσα τους ξεκίνησαν αρχές Οκτώβρη όταν δέχτηκε την πρόταση να παρουσιάσει την εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία tv».

Πηγήβίντεο:zappit.gr