Βατά τα θέματα της Βιολογίας σύμφωνα με τους Φροντιστές

 
Βατά τα θέματα της Βιολογίας σύμφωνα με τους Φροντιστές

Ενημερώθηκε: 16/06/17 - 13:29

Πανελλήνιες 2017: Μέτριας δυσκολίας χαρακτηρίζει τα θέματα της Βιολογίας γενικής Παιδείας η Ομοσπονδία Ελλήνων Φροντιστών Εκπαιδευτών. Τα θέματα στη Βιολογία προσανατολισμού τα χαρακτηρίζει έξυπνα και απαιτητική.

Αναλυτικά η άποψη του ΕΟΦΕ για τα θέματα Βιολογίας:

Βιολογία Γενικής Παιδείας

Τα θέματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας χαρακτηρίζονται μέτριας δυσκολίας με πρωτοτυπία στο Δ1 θέμα. Σίγουρα για να πετύχει ένας υποψήφιος το άριστα χρειάζεται να έχει εμπεδώσει εις βάθος την ύλη αλλά και οι μαθητές με μέτρια προετοιμασία θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα περισσότερα θέματα.

Βιολογία Προσανατολισμού

Τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού περιέχουν μεγάλη ποικιλία και αρκετά από αυτά καλύπτουν μεγάλο μέρος της ύλης. Χαρακτηρίζονται «έξυπνα» και απαιτητικά αλλά χωρίς απαίτηση σε μεγάλες αναλύσεις, πράγμα που μειώνει την ανάγκη «ξερής» απομνημόνευσης. Ένας μαθητής που έχει κατανοήσει σε βάθος τα βιολογικά φαινόμενα θα πετύχει υψηλή βαθμολογία.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η βαθμολόγηση των γραπτών - Η βαθμολόγηση των γραπτών κάθε μαθήματος αρχίζει μετά την 12:00 μεσημβρινή της μεθεπόμενης ημέρας από αυτή που εξετάστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ