Οπαδοί του Σώρρα έκαναν μήνυση σε εφοριακό!

 
Οπαδοί του Σώρρα έκαναν μήνυση σε εφοριακό!

Ενημερώθηκε: 25/07/17 - 11:48

Τα σημάδια που έχει αφήσει «τυφώνας» Αρτέμης Σώρρας στην ελληνική κοινωνία θα πάρουν καιρό να επουλωθούν όπως φαίνεται, καθώς πολλοί πολίτες έπεσαν θύματα της εξαπάτησης ενός που υποσχόταν λύσεις στα οικονομικά τους προβλήματα και χρέη.

Βέροια

Σειρά τώρα είχε ένα απίστευτο περιστατικό στη , όπου μια γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος της προϊσταμένης της Δ.Ο.Υ. Βέροιας.

εφορία

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα inveria.gr, η γυναίκα που μήνυσε την προϊστάμενη της Εφορίας είναι μέλος της οργάνωσης του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα, «Ελλήνων Συνέλευσις» που υποσχόταν ότι τα μέλη του, καθώς και όλοι οι Έλληνες δεν χρωστούν στην και δεν ήταν υπόχρεοι.

Αφορμή για τις περιπέτειες της Εφόρου ήταν η δέσμευση μεγάλου ποσού (πάνω από 20.000 ευρώ) από λογαριασμό πολίτη, μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας κατάσχεσης λογαριασμών για χρέη προς την εφορία.

Ελλήνων Συνέλευσις

Στη Δ.Ο.Υ. της Βέροιας έφτασαν μέλη της «» και απαίτησαν από την Έφορο να άρει την παρακράτηση του ποσού. Στην αρνητική της απάντηση τα άτομα κάλεσαν την αστυνομία και ζήτησαν την σύλληψη της προϊστάμενης με αποτέλεσμα όλοι να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Εκεί η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος της Εφόρου όμως με εντολή εισαγγελέα η προϊστάμενη της Δ.Ο.Υ. δεν συνελήφθη και ζήτησε να σταλεί μόνο η δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο επεισόδιο στην κόντρα κυβέρνησης-Δικαιοσύνης

Ιερέας αποπειράθηκε να αποπλανήσει 14χρονο αγόρι και του έστελνε γυμνές του φωτογραφίες!

Καιρός 25/7: Συνεχίζεται ο καύσωνας-Στα «κόκκινα» σήμερα ο υδράργυρος