Εκτέλεση συμβολαίου αποδόμησης και "δολοφονίας χαρακτήρα"

 
Εκτέλεση συμβολαίου αποδόμησης και "δολοφονίας χαρακτήρα"

Ενημερώθηκε: 07/09/17 - 13:17

Του Ιορδάνη Κωνσταντινίδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντινίδης Ιορδάνης

Λένε ότι την Ιστορία την γράφουν οι δυνατοί.

Τότε στις 11.05.2010 σε ανύποπτο χρόνο ένας ανταποκριτής Γερμανικής εφημερίδας στην Αθήνα ξεκινά την αποδόμηση του Πρώην Πρωθυπουργού κου Κώστα Καραμανλή με σκοπό να καταστήσει του Έλληνες εξιλαστήριο θύμα που θα ματώνει συνεχώς προκειμένου να κερδίζουν οι αγορές και δε πολύ περισσότερο αυτές της Γερμανίας, προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και προς αυτή την κατεύθυνση συνέβαλαν και συμβάλουν εντός Ελλάδος μεταξύ άλλων διάφορα Μ.Μ.Ε, blog ή blogger αλλά και σελίδες του facebook οι οποίες υπό το πρίσμα των συγκοινωνούντων δοχείων με τους παραπάνω αναπαράγουν όλοι μαζί τις ψευδές ειδήσεις.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο (αφού είδαν ότι το παραπάνω αφήγημα άρχισε να ξεφουσκώνει και να μην τυγχάνει ανταπόκρισης) ότι στις 9 Φεβρουαρίου 2013 άρχισε μερίδα των Μ.Μ.Ε να αναπαράγει συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Σημίτη στην ίδια Γερμανική εφημερίδα και στον ίδιο ανταποκριτή με το ίδιο σκεπτικό αποδόμησης του Πρώην Πρωθυπουργού κου Κώστα Καραμανλή.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο (με το ίδιο σκεπτικό όπως και το 2010 & 2013) ότι στο τέλος Αυγούστου του 2016 άρχισε μερίδα των Μ.Μ.Ε και διάφορων blog να αναπαράγει ακριβώς την ίδια αποδόμηση της ίδιας Γερμανικής εφημερίδας για τον Πρώην Πρωθυπουργό κο Κώστα Καραμανλή.

Δεν είναι καθόλου τυχαία και για τον ποιο ανυποψίαστο πολίτη τα δείγματα γραφής μερίδας των Μ.Μ.Ε και διάφορων blog ή σελίδων του facebook κατά την τελευταία δεκαετία και δε πολύ περισσότερο κατά τα τελευταία δύο χρόνια για αυτά που του δείχνουν και για τον τρόπο που προσπαθούν να τον κρατούν εγκλωβισμένο σε συγκεκριμένες «οριοθετημένες περιοχές» άνευ προτάσεων ουσίας και αποτελέσματος παρά μόνο γράφοντας και φωνάζοντας αυτοί και ο περίγυρος τους : είναι μόνος του, είναι κεφάλαιο, είναι εγγύηση, κλπ , αυτός ο υποψιασμένος πλέον πολίτης ξέρει που πραγματικά πρέπει να κοιτάξει, ποιόν πρέπει να ακολουθήσει και ποιόν πρέπει να δικαιώσει και να εμπιστευθεί.

Εμπιστεύεται και δικαιώνει τον μοναδικό πατριώτη, έντιμο, κο Κώστα Καραμανλή πού :

  • κατά τη διακυβέρνησή του, 2004-09, αρνήθηκε την παράδοση της χώρας στα ξένα και εγχώρια επιζήμια συμφέροντα.
  • παρέλαβε το απόλυτο οικονομικό ξεπούλημα της πατρίδας μας από τον Κώστα Σημίτη λόγω υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν από την εγκληματική διαχείριση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
  • κάλεσε σε εθνική συνεννόηση τον Γιώργο Παπανδρέου για να αντιμετωπιστεί η κρίση που δεν ήταν Ελληνική (μόνο) αλλά παγκόσμια.
  • αρνήθηκε να αγοράσει εξοπλιστικά, γιατί αρνήθηκε να παραλάβει υποβρύχια που γέρνουν (με Μεϊμαράκη υπουργό Εθν. Άμυνας).
  • αρνήθηκε να μπει στα Μνημόνια για να σωθούν οι Γερμανικές τράπεζες.
  • αρνήθηκε να μας βάλει στο Δ.Ν.Τ και αυτό έχασε προμήθεια 10 % (περίπου 300 εκατομμύρια) πλέον των τόκων.
  • αποκρατικοποίησε την Ολυμπιακή,
  • διπλασίασε την Αγροτική σύνταξη σε 330 € και έδωσε αποζημιώσεις ύψους 3 δις €.
  • μείωσε τους φορολογικούς συντελεστές στις επιχειρήσεις.
  • αύξησε το αφορολόγητο από 10.000 σε 12.000 €
  • μετέτρεψε το «φονικό πέταλο του Μαλιακού» σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο.
  • πλήρωνε τα νοσήλια προσφιλών του ανθρώπων στο ακέραιο.
  • έχανε από την ατομική του περιουσία λόγο του θέματος των ομολόγων όταν άλλοι έβγαζαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό.
  • δεν υπολόγισε ποτέ το πολιτικό κόστος.
    • παρ΄ ότι του στέλνανε μηνύματα όπως :

      Πατριάρχης Αλεξανδρείας ,

      Υποκλοπές,

      Φωτιές,

      Δεκεμβριανά 2008.

      Ο κος Κώστας Καραμανλής απαντούσε με :

      Βασικό Μέτοχο,

      Αναφορά Νταβατζήδων,

      ΟΧΙ στο Ανάν,

      ΟΧΙ στο μοίρασμα Αιγαίου,

      ΟΧΙ στο Μακεδονικό,

      Βέτο στα Σκόπια,

      Άνοιγμα στην Κίνα με συμφωνίες για τον Ο.Λ.Π,

      Επαφή στην Αίγυπτο για την Α.Ο.Ζ,

      Ενεργειακή Ανεξαρτησία,

      Αγωγός πετρελαίου ΜπουργκάςΑλεξανδρούπολης,

      Αγωγός φυσικού αερίου south stream,

      και άλλα πάρα πολλά

      Ακολουθεί και δικαιώνει καθημερινά ο υποψιασμένος πλέον πολίτης τον Σύνδεσμο «Φίλοι Κώστα Καραμανλή» διότι:

    • καθίσταται σαφές ότι δεν υπάρχει καμία συνεννόηση με κανέναν αλλά είναι μία κίνηση από απλούς ανιδιοτελείς πολίτες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού υπό τον κο Κώστα Καραμανλή.
    • παρ΄ ότι το επιθυμούν και το επιδιώκουν δεν μπορούν να τον καταστήσουν «αποδιοπομπαίο τράγο» κάνοντας χρήση  αφηγημάτων που ανασύρουν από την φορμόλη.
    • παρ΄ ότι δόθηκε επίσημη «γραμμή» για αδιαφορία και απαξίωση σε φίλια μέσα ενημέρωσης, blog, σελίδες του facebook και «κατεύθυνση» να μην προβληθεί η ιδέα και η ίδρυση υπήρξε και υπάρχει μεγάλη αποδοχή και έντονη κινητικότητα στους χώρους του Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού.
    • γνωρίζει πώς παρ΄ όλα τα τηλέφωνα και τις πιέσεις που επιχείρησαν διάφοροι προς τα ιδρυτικά μέλη δεν κατάφεραν να τα κάμψουν, να τα χειραγωγήσουν,  να τα διαλύσουν, να τα πάρουν κοντά τους, να τα καπελώσουν, να τα φιμώσουν , παρά έπαιρναν μόνιμα από όλους την απάντηση  πώς πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού υπό τον κο Κώστα Καραμανλή.
    • γνωρίζει πώς αυτά τα blog, σελίδες του facebook λειτουργούν ως άλλοι ¨Σουμπερίτες¨ από την στιγμή που προσπάθησαν να ¨παζαρέψουν¨ το περιεχόμενο από τις «οριοθετημένες  περιοχές» και βρήκαν τις πόρτες των γραφείων που απευθύνθηκαν ερμητικά κλειστές.
    • γνωρίζει πώς αυτά τα blog, σελίδες του facebook των επιτυχημένων δοσίλογων έχουν ως έδρα server Γερμανική περιοχή και πόλη παρ΄ ότι αναφέρονται ως δημοσιογράφοι στην περιγραφή τους (για την οποία) δεν αναφέρουν και δεν υπογράφουν με τα πραγματικά τους στοιχεία κανένα από τα άρθρα τους .
    • γνωρίζει πώς αυτά τα blog, σελίδες του facebook των επιτυχημένων δοσίλογων έχουν ένα από τα e-mail τους  το οποίο ενώ φέρει ανδρικά στοιχεία καταλήγει σε ψευδή γυναικεία στοιχεία  (κατά facebook).
    • γνωρίζει πώς αυτά τα blog, σελίδες του facebook λειτουργούν ως άλλοι κομματοκύνες οι οποίοι αρνήθηκαν  και πολέμησαν την ανάρτηση της επιστολής   « Κραυγή Αγωνίας» των Ελλήνων με δικαιολογία  την διασταύρωση των στοιχείων αληθείας τα οποία αυτοί ζήτησαν, αυτοί εξακρίβωσαν με κόπο , ασθμαίνοντας και με  καθυστέρηση δώδεκα ωρών για να έρθουν ξανά να αρνηθούν την ανάρτηση με πρόφαση την ¨εντολή άνωθεν που αναμένουν¨ ακόμη.
    • γνωρίζει πώς και γιατί αυτές οι σελίδες του facebook λειτουργούν από τον Δεκέμβριο 2016 υποχρεωτικά με αλλαγή ονόματος και παρουσίαση των πραγματικών τους στοιχείων τόσο στην ¨μπάρα¨ αναζήτησης όσο και στο πεδίο ¨Δημιουργία ονόματος χρήστη Σελίδας¨ και περιμένει ακόμη την απάντηση στην ερώτηση ποιοι ήταν οι πρώτοι διαχειριστές (ιδρυτές) των σελίδων, πώς, γιατί και με ποιο τρόπο εκδιώχθηκαν και από ποιους.
    • ξέρει πώς αυτά τα blog, σελίδες του facebook των Γκάουλάιτερ   δέχθηκαν πρόταση (όταν αυτοί το κάλεσαν) από συγκεκριμένο άτομο του Συνδέσμου για παύση των εσωτερικών αντιπαραθέσεων, σύμπλευση και ανάληψη πρωτοβουλίας  θετικών ενεργειών με το συγκεκριμένο άτομο σε πρωταρχικό ρόλο  και όχι μόνο του την αρνήθηκαν αλλά παρέδωσαν το επόμενο λεπτό και προσωπικά του δεδομένα σε άτομο  ψευδών στοιχείων (κατά facebook , τα πραγματικά του είναι στην διάθεσή του όποτε και εάν το ζητήσει) για να προβεί σε απειλές (με μηνύσεις), ύβρεις, εκφοβισμό και άλλα.
    • γνωρίζει (και όχι μόνο αυτός) πώς αυτά τα blog, σελίδες του facebook των επιτυχημένων δοσίλογων της κουκούλας έχουν προβεί σε έμμεσες, άμεσες απειλές κατά ζωής σε συγκεκριμένο άτομο του Συνδέσμου μέσο γραπτών μηνυμάτων από άτομο ψευδών στοιχείων (κατά facebook)
    • γνωρίζει (όπως και εσείς κουκουλοφόροι δια μέσο του σπιούνου σας) πώς, γιατί, που, πότε και από ποιο συγκεκριμένο άτομο του Συνδέσμου έγινε η σύνταξη και η παρουσίαση του καταστατικού στα Ιδρυτικά Μέλη του Συνδέσμου παρ΄ ότι αυτά τα blog, σελίδες του facebook προσπαθούσαν και προσπαθούν να εμπλέξουν και να αμαυρώσουν άμεμπτους επαγγελματίες από διάφορους χώρους και μεμονωμένους ανθρώπους περνώντας τους από καυδιανά δίκρανα.
    • γνωρίζει πώς δεν είναι καθόλού τυχαίο αντίθετα θα λέγαμε πλέον ότι είναι εσκεμμένο και με ¨εντολή άνωθεν αφεντικού¨  το ότι στο τέλος Αυγούστου του 2017 πριν δύο τρεις μέρες δηλαδή μερίδα των διαφόρων blog (που ανώνυμα γράφουν και σπιλώνουν )  και σελίδων του facebook να προσπαθεί να επιτύχει  ακριβώς την ίδια αποδόμηση με αυτή της ίδιας Γερμανικής εφημερίδας κατά του  Σύνδεσμο «Φίλοι Κώστα Καραμανλή» γνωρίζοντας από δική τους έρευνα ότι το πλήθος των ατόμων που θα πλαισιώσουν το εγχείρημα αυτό θα είναι από 300.000 – 1.000.000 (ανιδιοτελών πολιτών) εξαρτώμενο από την καθαρότητα του λόγου και  των πράξεων του Συνδέσμου.
      • Για όλους τους παραπάνω λόγους πλέον ο πολίτης κοιτά τον νουνεχή κο Κώστα Καραμανλή αυξάνοντας ραγδαία την συσπείρωση προς το πρόσωπό του, το έργο του, την πολιτική του και περιμένει ένα νεύμα του για να δει ένα γαλάζιο ξημέρωμα για την Πατρίδα και το Έθνος.

        Πηγή: kentrodexios.wordpress.com