Κ. Μίχαλος: «Είναι δυνατόν να μην χαιρετίσω την έξοδο από τα Μνημόνια;» - Στο Σκοπιανό εξέφρασα τη θέση που είχε ο Κ. Μητσοτάκης

 
Κ. Μίχαλος: «Είναι δυνατόν να μην χαιρετίσω την έξοδο από τα Μνημόνια;» - Στο Σκοπιανό εξέφρασα τη θέση που είχε πριν ο κ. Μητσοτάκης

Ενημερώθηκε: 28/06/18 - 11:07

Για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία μίλησε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος και δήλωσε αιφνιδιασμένος. Μάλιστα αναρωτήθηκε αν «είναι δυνατόν να μην χαιρετίσω την έξοδο από τα Μνημόνια;».

«Είναι δυνατόν να μην χαιρετίσω την έξοδο από τα Μνημόνια; Τι θέλουν στη ΝΔ, να μείνουμε άλλα πέντε χρόνια σε αυτό το καθεστώς;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6. «Τα επιμελητήρια δεν είναι κόμματα αλλά θέλουν θέσεις εργασίας» συμπλήρωσε ο κ. Μίχαλος.

Σκοπιανό

Σε ερώτημα για τη στάση του στο ο κ. Μίχαλος υποστήριξε ότι «η θέση στο Σκοπιανό που εξέφρασα ήταν αυτή που είχε ο Μητσοτάκης πριν την αλλάξει».

«Από πότε μπαίνει σε σύγκριση ο λόγος των επιμελητήριων με των κομμάτων; Δεν τα έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό τους. Από εκεί και πέρα τους ζήτησα να έχουν ψυχραιμαία» πρόσθεσε ο διαγραφείς από τη ΝΔ.

Ανεβάζοντας τους τόνους κατά της ΝΔ είπε «ας προσπαθήσουν οι σημερινοί ένοικοι του κόμματος να κάνουν το καλύτερο για όσους εκπροσωπούν και ας αφήσουν τα τερτίπια. Είναι δυνατόν το επιχείρημα για τη διαγραφή μου να είναι η φωτογραφία του επικεφαλής της ΚΕΕ με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής; Αυτό μου ελέχθη χθες το μεσημέρι».

«Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα, δεν είχα ποτέ κομματική ενασχόληση, ας κάνουν εκεί τα παιδάκια ό,τι θέλουν, ο κ. Αυγενάκης και οι κύριοι που επινόησαν το σενάριο ότι δημιουργείται ένα κόμμα, κότσαραν και τη φωτογραφία και μετά είχαν την απαίτηση να απαντήσω στη νοσηρή φαντασία του κ. Αυγενάκη» συμπλήρωσε ο κ. Μίχαλος.

Ο κ. Μίχαλος τάχθηκε, τέλος, κατά των εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά: «εάν εγώ την επόμενη ημέρα των εκλογών ζητούσα εκλογές ως πρόεδρος των επιχειρηματιών δεν θα ήμουνα στη θέση μου σήμερα. Από τη στιγμή που ζητάμε συνεχώς εκλογές, η πάγια θέση από το 2006 του επιχειρηματικού κόσμου είναι η πολιτική σταθερότητα και αυτή διαταράσσεται κάθε φορά που γίνονται πρόωρες εκλογές».