Ειρωνικές δηλώσεις Κυρίτση για το Μάτι και τους εγκαυματίες

Ειρωνικές δηλώσεις Κυρίτση για το Μάτι και τους εγκαυματίες
Ενημερώθηκε: 23/08/19 - 14:29

Σάλος στα social media με τις ειρωνικές δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στο Μάτι.

Ο κ. Κυρίτσης, που δεν κατόρθωσε να επανεκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές και επέστρεψε στην εργασία του στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», αντιμετώπισε με ειρωνεία τον καθαρισμό του οικοπέδου στο Μάτι από τα επικίνδυνα για την υγεία φερτά υλικά .

«Καθαρίστηκε ένα οικόπεδο με κλαδιά», «πήγε ο πρωθυπουργός να πάρει τα credits», ήταν μερικές μόνο από τις εκφράσεις του κυρίου Κυρίτση.

«Μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι επί 20 λεπτά, μιλούσε ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση για το ότι καθαρίστηκε ένα οικόπεδο από ξερά κλαδιά, μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, πολλά συγχαρητήρια, εξαιρετικά σημαντικό», συνέχισε την ειρωνική αντιμετώπιση ο κύριος Κυρίτσης, μιλώντας στον Σκάι.

Οι ειρωνείες του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πάντως συνεχίστηκαν και στο θέμα της αποζημίωσης των φαρμάκων των εγκαυματιών από τον ΕΟΠΥΥ, όπου, αφού αρνήθηκε ότι δεν αποζημιώνονταν όλα τα φάρμακα επί ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Τώρα θα αποζημιώνονται και οι κρέμες, πάρα πολύ καλά, πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που θα δώσει και τις κρέμες»!