Γιάνης Βαρουφάκη: Από την κάλπη στο αεροδρόμιο

Γιάνης Βαρουφάκη: Από την κάλπη στο αεροδρόμιο
Ενημερώθηκε: 07/07/19 - 10:01

Εκλογές 2019: Στο Παλαιό Φάληρο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Γιάνης Βαρουφάκης και ήταν από τους πρώτους πολιτικούς αρχηγούς που προσήλθαν στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 προσήλθε σε εκλογικό τμήμα με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου η οποία όμως ψηφίζει σε άλλη περιοχή για τις σημερινές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

«Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία ανήκει μόνο σε εκείνους που έχουν το κουράγιο να την υπερασπιστούν σήμερα. Ο μόνος τρόπος για αυτό είναι ψηφίζοντας, στη βάση των προγραμμάτων των κομμάτων και της πορείας τους», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης. «Συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες που σηκώνονται από τον καναπέ τους και πάνε να ψηφίσουν και σε όλους τους υποψήφιους που εκτίθενται», συμπλήρωσε.

Αφού ψήφισε ο Γιάνης Βαρουφάκης θα πάει μετά στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί την κόρη του που έρχεται από την Αυστραλία.

«Θα πάμε για να ψηφίσει η Δανάη στον Πειραιά και μετά θα πάω στο αεροδρόμιο για να παραλάβω την κόρη μου που έρχεται από την Αυστραλία. Είναι μεγάλη στιγμή χαράς», είπε ο κ. Βαρουφάκης.