Η απάντηση Ψωμιάδη σε Μπουτάρη: Είναι «πολιτικός λαγός» της Νοτοπούλου και «υμνητής του Κεμάλ»

Η απάντηση Ψωμιάδη σε Μπουτάρη: Είναι «πολιτικός λαγός» της Νοτοπούλου και «υμνητής του Κεμάλ»
Ενημερώθηκε: 16/01/19 - 18:35

Με νέα ανακοίνωση του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απάντησε στον Γιάννη Μπουτάρη που τον χαρακτήρισε «πρόστυχο», ανεβάζοντας στα ύψη το θερμόμετρο της κόντρας των δύο ανδρών, που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του δευτέρου.

Ο κ. Ψωμιάδης στην ανακοίνωση του... δεν τσιγκουνεύτηκε τους χαρακτηρισμούς για τον κ.Μπουτάρη, για τον οποίο σχολίασε μεταξύ άλλων ότι είναι «πολιτικός λαγό» της υποψήφιας δημάρχου, Κατερίνας Νοτοπούλου, «εκλεκτός του συστήματος», «υμνητής του Κεμάλ Ατατούρκ» και «λατρεμένος των ιδρυμάτων της παγκοσμιοποίησης».

«Πληροφορούμαι πως με αποκάλεσε "πρόστυχο" ο άνθρωπος, για χάρη του οποίου το 2014 και για να μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο, πέρασε φωτογραφική τροπολογία από την κυβέρνηση Σαμαρά (με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ) ώστε να αρθεί σε μια νύχτα το κώλυμα εκλογιμότητας που είχε, λόγω της μη έγκαιρης παραίτησής του από τη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης» αναφέρει ο κ. Ψωμιάδης, σημειώνοντας ότι «παραπέμπεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων (σ.σ. ο κ. Μπουτάρης) για την υπόθεση διπλών αμοιβών και παράνομων επιδομάτων που δίδονταν επί της προεδρίας του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης».

«Με αποκάλεσε "πρόστυχο" ο υμνητής του Κεμάλ Ατατούρκ, ο αρνητής των Γενοκτονιών ... Με αποκάλεσε "πρόστυχο" ο εκλεκτός του συστήματος και ο λατρεμένος των ιδρυμάτων της παγκοσμιοποίησης και των συστημικών ΜΜΕ που χαρακτηρίζει ανερυθρίαστα "χαζούς και αμόρφωτους" όσους πιστεύουμε ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτός, που δεν είχε κανέναν ηθικό ενδοιασμό να αποκαλέσει την πΓΔΜ "Μακεδονία", όταν συναντήθηκε στα Σκόπια με τον Πρόεδρο της γειτονικής χώρας, τον Νοέμβριο του 2017» τονίζει ο κ. Ψωμιάδης και καταλήγει: «Ομολογώ πως δεν περίμενα ότι θα επιλέξει τώρα, στο τέλος της θητείας του, να λειτουργήσει ως πολιτικός λαγός της Νοτοπούλου. Προσωπικά, λυπάμαι που επέλεξε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, τον ήθελα αντίπαλό μου. Σε κάθε περίπτωση και επειδή σέβομαι την ηλικία του, δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω στην οδό που επέλεξε. Αντιθέτως, τον ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για τη στήριξη που απλόχερα μου προσφέρει...», σχολίασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.