ΠΑΣΟΚ: ο Νίκος Παπανδρέου στηρίζει Γερουλάνο

 
ff

Πηγή Φωτογραφίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 10/07/24 - 11:36

Την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στηρίζει ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου ο οποίος ήταν από τους πρώτους που μετά το μετριότατο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εισηγήθηκαν να γίνουν εσωκομματικές εκλογές.

«Στην παρούσα ιστορική συγκυρία η παράταξη έχει ανάγκη από έναν αρχηγό που θα συνθέσει πολιτικές, θα απελευθερώσει στελέχη, θα έχει διεθνές δίκτυο και ίδια γνώση της πραγματικής οικονομίας» γράφει ο Νίκος Παπανδρέου με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών και προσθέτει: «Κατά την προσωπική μου άποψη αυτά τα χαρακτηριστικά τα συγκεντρώνει ο Παύλος Γερουλάνος. Αν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος αποφασίσουν να του δώσουν την ιστορική αυτή ευκαιρία, πιστεύω ότι μπορεί να την αξιοποιήσει προς όφελος της παράταξης και της κοινωνίας».

Για το άρθρο του Ευρωβουλευτή του Κινήματος, Νίκου Παπανδρέου, στην Εφημερίδα των Συντακτών, με τίτλο «Τι είδους αρχηγό χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ» ο κ. Γερουλανος ανέφερε:

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Παπανδρέου για την στήριξή του στην υποψηφιότητά μου. Και κυρίως για τους λόγους που μου την προσφέρει. Βαθιά πολιτικοί, βαθιά συγκινητικοί».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ