Στο παρελθόν και όχι σήμερα εργάστηκε στη Σχολή Ευελπίδων ο επικεφαλής του «κόμματος-Κασιδιάρη»

 
Στο παρελθόν και όχι σήμερα εργάστηκε στη Σχολή Ευελπίδων ο επικεφαλής του «κόμματος-Κασιδιάρη»

Ενημερώθηκε: 26/04/23 - 15:22

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Στο παρελθόν αλλά όχι σήμερα εργάστηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) ο φερόμενος ως επικεφαλής του «κόμματος – Κασιδιάρη» Ταξίαρχος εν αποστρατεία Δημήτρης Χατζηλιάδης, συμφώνως με στρατιωτικές πηγές του ΓΕΕΘΑ.

Οι ίδιες πηγές, εξ αιτίας του θορύβου και της παρανοήσεως που επικράτησε, καθώς ο ίδιος προβαλλόταν στο βιογραφικό του ως «καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων», με αποτέλεσμα να κάνουν σχετικές – καταδικαστικές – δηλώσεις ακόμα και πολιτικοί αρχηγοί, επισήμαιναν ότι ο Δημήτρης Χατζηλιάδης αποστρατεύτηκε ως συνταγματάρχης και έλαβε τον βαθμό του ταξιάρχου εν αποστρατεία, ενώ εργάστηκε ως «ωρομίσθιος καθηγητής» σε δύο χρονικές περιόδους κατά το παρελθόν.

Η πρώτη την περίοδο 2008 – 2012 και η δεύτερη το 2015 – 2016. Σε αμφότερες τις προαναφερθείσες περιόδους, ο συγκεκριμένος απόστρατος δίδασκε στη Σχολή το δευτερεύον μάθημα της «Στρατιωτικής Γεωγραφίας», γι’ αυτό και ήταν «ωρομίσθιος καθηγητής».

Μετά το πέρας και της δεύτερης περιόδου διδασκαλίας του στη Σχολή μέχρι και σήμερα, δεν ξαναδίδαξε κανένα μάθημα, ούτε για μία ώρα, διευκρίνιζαν οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι ο ίδιος για προφανείς λόγους εντυπώσεων σημείωνε την ιδιότητά του ως «Καθηγητής της ΣΣΕ» κάτι που δεν ισχύει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ