Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου: Η λάθος ανάρτηση και η συγγνώμη των Γερμανών

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου: Η λάθος ανάρτηση και η συγγνώμη των Γερμανών
Ενημερώθηκε: 22/10/19 - 15:36

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και άπαντες περιμένουν με αγωνία τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης.

Βέβαια, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γερμανίας που χειρίζονται τα social media των Βαυαρών προχώρησαν σε ένα λάθος που δείχνει πως είτε δεν είναι… αρκετά διαβασμένοι είτε πως μπέρδεψαν κάποια πράγματα.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στην εικόνα υπάρχει η Ακρόπολη στο πίσω μέρος της. Πολλοί με την πρώτη ματιά θα αναρωτηθείτε
φυσικά αναφερόμαστε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πόλη της Αθήνας, καθώς πρόκειται για σωματείο του Πειραιά.

Αυτό το λάθος επισημάνθηκε από αρκετούς Έλληνες φιλάθλους, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Γερμανίας να κινητοποιηθούν αμέσως και να αποσύρουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Λίγα λεπτά αργότερα, ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της Μπάγερν στο Twitter, νέα ανάρτηση με φόντο το λιμάνι του Πειραιά, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για το λάθος της.