Παναθηναϊκός: Η εισήγηση Δώνη σε Ρόκα για Αλεξανδρόπουλο - Ζαγαρίτη

Παναθηναϊκός: Η εισήγηση Δώνη σε Ρόκα για Αλεξανδρόπουλο - Ζαγαρίτη
Ενημερώθηκε: 10/07/20 - 16:58

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Βασίλης Ζαγαρίτης είναι οι δύο που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ειδικά ο πρώτος ήταν πραγματικά εκπληκτικός.

Με σωστές τοποθετήσεις, κούρσες και αλάνθαστες μεταβιβάσεις έκανε ότι ήθελε στο κέντρο. Από την άλλη ο Βασίλης Ζαγαρίτης κρατούσε τη θέση του και μάλιστα με τις 2-3 κούρσες που έκανε δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος όσο και ο Βασίλης Ζαγαρίτης έχουν δώσει καλά δείγματα. Ο Γιώργος Δώνης τους πίστευε από την αρχή και συνεχίζει να τους πιστεύει. Μάλιστα, στην γραπτή του εισήγηση έχει αναφέρει στον Τσάβι Ρόκα να μην κινηθεί ο Παναθηναϊκός για «6αρι»- αριστερό μπακ και να εμπιστευθεί αυτούς τους δύο ως εναλλακτικές λύσεις.

Από την άλλη ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει για ένα δυναμικό χαφ στο κέντρο, αλλά και για έναν παίκτη στα αριστέρα, από τη στιγμή ειδικά που τραυματίστηκε ο Χατζηθεοδωρίδης. Το θέμα είναι ότι αν αποκτηθεί μπακ ο Ζαγαρίτης είτε θα δοθεί δανεικός είτε θα πάρει ελάχιστες ευκαιρίες. Από την άλλη η παρουσία του Αλεξανδρόπουλου στο ρόστερ είναι δεδομένη, απλά αν ο Τσάβι Ρόκα πάρει 6αρι τότε ο νεαρός αμυντικός χαφ θα πάρει λιγότερες ευκαιρίες!