Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ανακοίνωση για CAS

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ανακοίνωση για CAS
Ενημερώθηκε: 10/12/19 - 22:31

 

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός δεν έχασε κάποια υπόθεση στο CAS, εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός απέσυρε την ένστασή του στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, για το ματς των "αιωνίων".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Για μια ακόμη φορά, ο ιστότοπος Sport24, ακολουθώντας πιστά την επίσημη αντιπαναθηναϊκή του θέση, διαστρεβλώνει την αλήθεια με αποτέλεσμα να παραπληροφορεί το κοινό.

Προφανώς ο Παναθηναϊκός δεν έχασε καμία υπόθεση στο CAS! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέσυρε την έφεση της, το διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης έκρινε πως είναι αναρμόδιο και επέστρεψε την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή τόσο λόγω... νέας κατάθεσης δημοσιογράφου της NOVA (!!) όσο και για να συνδικασθεί με την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εις βάρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Για την διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντική δυσφήμηση και την παραπλάνηση του κοινού από την πλευρά του Sport24, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της, προσφεύγοντας στα αρμόδια ποινικά και αστικά δικαστήρια ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των καθ' έξιν συκοφαντών».