Παναθηναϊκός: Το σχόλιο του Ρόκα για Ίσλα

Παναθηναϊκός: Το σχόλιο του Ρόκα για Ίσλα
Ενημερώθηκε: 03/07/20 - 18:26

Το όνομα του Χιλιανού δεξιού μπακ, Μαουρίτσιο Ίσλα, που έμεινε ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ, συνεχίζει να «παίζει» σε δημοσιεύματα που εμπλέκουν και τον Παναθηναϊκό, για την περίπτωσή του.

Έτσι, η Χιλιανή εφημερίδα «La Cuarta» επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, προκειμένου να τον ρωτήσει σχετικά με τα σενάρια αυτά.

Ο Καταλανός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η οικονομική πολιτική του συλλόγου δεν επιτρέπει μεγάλες υπερβάσεις, ωστόσο, επεσήμανε πως πρόκειται για έναν παίκτη που δεν θα μπορούσε να αφήσει μία ομάδα αδιάφορη. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι:

«Η πολιτική του συλλόγου μας είναι τέτοια που δεν μπορώ να αναφερθώ στις μεταγραφικές μας κινήσεις, ειδικά όταν υπάρχουν συζητήσεις. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Μαουρίτσιο Ίσλα είναι ένας παίκτης που κάθε ομάδα θα ήθελε στις τάξεις της».

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «Εμείς έχουμε ένα μπάτζετ και είμαστε υποχρεωμένοι να το ακολουθήσουμε. Σε αυτή τη βάση δουλεύουμε. Παρ’ όλα αυτά, η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε και θα δούμε τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα».