Τρελές απαιτήσεις από τον Ιμπραϊμοβιτς

 
Τρελές απαιτήσεις από τον Ιμπραϊμοβιτς

Ενημερώθηκε: 01/04/16 - 17:07

Μπορεί να είναι 34 χρονών όμως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στην ελίτ σαν ένας από τους καλύτερους παίχτες παγκοσμίως, δείχνοντας ικανός ακόμα και τώρα, σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, να ανεβάσει επίπεδο σε οποιοδήποτε club.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Sportsmail, οι απαιτήσεις του διεθνή Σουηδού επιθετικού κρίνονται εξωφρενικές, ακόμα και για τον πιο πλούσιο σύλλογο.

Εκπρόσωπος, αγγλικού συλλόγου, ο οποίος εμπλέκεται στις επαφές με τον μάνατζερ του "Ίμπρα", αποκάλυψε κάποιες απο τις απαιτήσεις του Σουηδού: "Διπλασιάστε μου τα χρήματα της Παρί και έρχομαι." φαίνεται να είναι το μήνυμα προς της ομάδες της Γηραιάς Αλβιώνας.

Η φράση αυτή μεταφράζεται σε 760.000 ευρώ την βδομάδα(!), τη στιγμή που ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο Νησί αυτή τη στιγμή, ο Γουέιν Ρούνεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αμείβεται με 328.000 εβδομαδιαίως.

Ο ίδιος εκπρόσωπος αναρωτιέται στην Sportsmail: "Θα θέλαμε να τον υπογράψουμε, αλλά τα λεφτά είναι τρελά. Σίγουρα θα ήταν μια φανταστική μεταγραφή, αλλά αξίζουν τόσα χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή 34 χρονών;".