Έρχεται συντριβή για τον Ερντογάν – Νέες φήμες για την υγεία του

 
O Ταγίπ Ερντογάν

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 04/07/22 - 11:35

Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα για τον Ταγίπ Ερντογάν στο εσωτερικό της Τουρκίας, αφού οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών χάνει από όποιον αντίπαλο θα έχει απέναντί του.

Οι δημοσκόποι πραγματοποίησαν έρευνες για τις ενδεχόμενες μονομαχίες του Τούρκου Προέδρου με τους Μανσούρ Γιαβάς, Εκρέμ Ιμάμογλου, Μεράλ Ακσενέρ και Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ειδικότερα τα αποτελέσματα των ερευνών έχουν ως εξής:

Μανσούρ Γιαβάς 54% - Ταγίπ Ερντογάν 35,6%

Εκρέμ Ιμάμογλου 51,7% - Ταγίπ Ερντογάν 37,7%

Μεράλ Ακσενέρ 48%  - Ταγίπ Ερντογάν 38,8%

Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου 46,1% - Ταγίπ Ερντογάν 39,8%Σύμφωνα με τον Μανώλη Κωστίδη, οι εκλογές στην Τουρκίας θα γίνουν πρόωρα, επισημαίνοντας ότι πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε αύξηση 30% στον βασικό μισθό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την δεύτερη αύξηση στο βασικό μισθό από τις αρχές του έτους.

Η ασθένεια του Ερντογάν

Εν τω μεταξύ νέες φήμες κυκλοφορούν για την υγεία του Ερντογάν μετά την ακύρωση του προγραμματισμένου ταξιδιού στην Προύσσα όπου θα πραγματοποιούσε και ομιλία. 

Ένας κυβερνητικός βουλευτής δήλωσε ότι το ταξίδι ακυρώθηκε  εξαιτίας ενός  απλού κρυολογήματος. Σύμφωνα πάντα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ η συζήτηση που γίνεται στην Τουρκία έχει να κάνει με την «πολιτική ασθένεια», δηλαδή ο Τούρκος Πρόεδρος να ακύρωσε την ομιλία αφού καθώς υπήρχαν εκτιμήσεις ότι δεν θα συγκεντρωνόταν αρκετός κόσμος.

Πάντως, το γεγονός ότι δεν εκδόθηκε ανακοίνωση από την προεδρία «φούντωσε» περαιτέρω τις φήμες.    

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ