Τουρκικές εκλογές: Το συγχαρητήριο μήνυμα Πούτιν στον Ερντογάν

 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχάρη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών.  «Η νίκη στις εκλογές ήταν φυσικό αποτέλεσμα του ανιδιοτελούς έργου σας ως επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τουρκίας, σαφής απόδειξη της υποστήριξης του τουρκικού λαού στις προσπάθειές σας να ενισχύετε την κρατική κυριαρχία και να ασκείτε μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική», δήλωσε ο Πούτιν στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Ερντογάν, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.  «Ε

Ενημερώθηκε: 28/05/23 - 22:37

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχάρη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών.

«Η νίκη στις εκλογές ήταν φυσικό αποτέλεσμα του ανιδιοτελούς έργου σας ως επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τουρκίας, σαφής απόδειξη της υποστήριξης του τουρκικού λαού στις προσπάθειές σας να ενισχύετε την κρατική κυριαρχία και να ασκείτε μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική», δήλωσε ο Πούτιν στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Ερντογάν, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

«Εκτιμάμε ιδιαιτέρως την προσωπική σας συμβολή στην ενίσχυση των φιλικών ρωσοτουρκικών σχέσεων και της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ