ΒΙΝΤΕΟ VIRAL: Σκηνικό ντροπή σε πανηγύρι στο Αγρίνιο

 
Σκηνικό ντροπή σε πανηγύρι στην περιοχή του Αγρινίου

Πηγή Φωτογραφίας: agrinionews.gr

Ενημερώθηκε: 14/08/22 - 13:02

Την τιμητική τος έχουν το φετινό καλοκαίρι τα πανηγύρια σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, μιας και δύο χρόνια με τον κορωνοιό τα περισσότερα από αυτά δεν έγιναν.

Μάλιστα, πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα είναι ξακουστές για τα πανηγύρια τους, και μία από αυτές είναι το Αγρίνιο. Ωστόσο, ένα πανηγύρι που έγινε πριν λίγες ημέρες σε χωριό της περιοχής έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για τον… λάθος λόγο.

Συγκεκριμένα, περί τα ξημερώματα, τραγουδιστής και οργανοπαίκτες διασκεδάζουν χωρίς τέλος τους ελάχιστους παρευρισκόμενους που έχουν απομείνει στο χώρο του γλεντιού. Μεταξύ αυτών και μια γυναίκα που μένει…γυμνόστηθη.Προτάσσει τα στήθη της στον κλαρινίστα και αυτός δεν χάνει την ευκαιρία, συνεχίζει να παίζει το κλαρίνο που κόλλησε σαν βεντούζα στην γυναίκα. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν να διασκεδάζουν ενθουσιασμένοι με το σκηνικό!

Το βίντεο αυτό που είναι η επιτομή της ντροπής και φυσικά προσβάλλει βάναυσα του χρήστες του διαδικτύου. Προφανώς η κυρία που συμμετέχει ενδεχομένως να μην ήταν σε νηφάλια κατάσταση αλλά σίγουρα δεν γνώριζε τι θα επακολουθούσε από τους χρήστες του διαδικτύου.

Χιλιάδες χρήστες κοινοποιούν το περιστατικό αλλά πολλοί είναι και αυτοί που εκφράζουν την οργή και την αγανάκτηση τους. Όχι μόνο γιατί συνέβη, αλλά και γιατί αποτυπώθηκε σε βίντεο και διακινήθηκε ευρέως.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ