Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 5/12/2019

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 5/12/2019
Ενημερώθηκε: 06/12/19 - 00:20

Zώδια: Τα συναισθήματα γίνονται ανεξέλεγκτα. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η ψυχολογία σας είναι το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει. Πολλά γεγονότα θα είναι κοντά με τα συναισθηματικά σας θέματα και ένα πρόσωπο θα έρθει από τα παλιά και πάλι στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε πολλούς προβληματισμούς σήμερα και το φιλικό σας περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα έχουν κάποιες ανατροπές, που δεν θα λυθούν με εύκολο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα υπάρξουν επαγγελματικοί στόχοι, που θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Θα είσαστε γεμάτοι από δυναμισμό και θα προχωρείτε μπροστά και σε σίγουρη επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταδιακά θα νιώσετε ότι οι σχέσεις σας θα συνεχίσουν να φτιάχνουν και σίγουρα θα πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχει επικοινωνιακή ισορροπία, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Εσείς τα Λιοντάρια, θα έχετε πολύ καλή κρίση σήμερα, όπου και θα σας βγάλει από τις δύσκολες στιγμές. Δύσκολα θα σας ξεγελάσουν με λόγια και υποσχέσεις, που είναι κάλπικες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να είναι απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου και έχετε μία απόλυτα συντροφική διάθεση. Αν είστε ελεύθερος από σχέση, θα έχετε μία πολύ ιδιαίτερα γοητευτική γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα γίνουν και σήμερα ο τρόπος που θα μπορέσετε να εκτονώσετε τα συναισθήματα σας, αλλά και και κάθε απαίτηση που έχετε από τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία πολύ θετική μέρα για σας, εφόσον η Σελήνη θα είναι αρμονική με το δικό σας ζώδιο. Η θέση αυτή, θα σας δώσει επίσης καλή επαφή με τους άλλους και σίγουρα η προσωπική σας ζωή θα είναι αρκετά καλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια σας, θα είναι πολύ κοντά σας και επιπλέον οι σχέσεις θα φτιάξουν, ακόμη και αν υπήρχαν προβλήματα στο παρελθόν. Θα πρέπει να απολαύσετε σήμερα την θαλπωρή του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ανταλλάξετε πληροφορίες και να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα καταφέρετε να έχετε υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Η υπομονή που θα σας διακρίνει, θα σας κάνει να κερδίσετε με ευκολία το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει γοητεία και θα είστε αρκετά ευαίσθητοι με τα θέματα που σας απασχολούν. Πολύ πιθανόν επίσης να έχετε ψυχολογικές μεταπτώσεις.