Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26/11/2019

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26/11/2019
Ενημερώθηκε: 27/11/19 - 02:36

Zώδια: Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς προβλέπει για σήμερα η αστρολόγος μας Αλεξάνδρα Καρτά. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψή της, για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, είναι πολύ ευνοϊκή για σας. Θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε καινούρια ξεκινήματα μέσα στην μέρα, αλλά και το επόμενο διάστημα, όπου και θα ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους για θέματα που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, αποτελούν μία επιπρόσθετη έγνοια, που όμως θα τις φροντίσετε με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα βοηθήσει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, να άρετε κάποιες πρωτοβουλίες να δρομολογήσετε νέα ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, θέτει σε εφαρμογή κάποια θέματα καθημερινότητας, που είχατε αμελήσει. Μπορεί να αφορούν την υγεία σας, την διατροφή σας, αλλά και ένα πιο σωστό καθημερινό πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, σας κάνει να είστε πιο ερωτικοί, αλλά και να έρθουν κοντά σας άτομα που θα σας κάνουν περισσότερο ευτυχισμένους και ανέμελους. Εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη για σας, θα είναι σε μια πολύ ευνοϊκή θέση για τη οικογένεια σας και γενικά το σπίτι, που θα βρίσκεται στις προτεραιότητες σας. Είναι η στιγμή για να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βάλετε στην σειρά οικογενειακά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη, στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη, θα σας δώσει την ικανοποίηση μέσα από την επικοινωνία, να βάλετε την ζωή σας, σε μία τάξη. Ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες, θα πρωταγωνιστήσουν αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας εξυπηρετήσει πάρα πολύ, εφόσον θα καταφέρετε να απολαύσετε τις υλικές χαρές που σας προσφέρονται μέσα από τις εργασιακές σας δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας καθιστούν πρωταγωνιστές του ζωδιακού. Οι στόχοι σας είναι εύκολο να τους πετύχετε μέσα από ευνοϊκές συνθήκες. Οι γεννημένοι σήμερα, θα έχουν την δυνατότητα νέων συνθηκών στην ζωή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα, στον δωδέκατο τομέα σας, είναι ένδειξη εσωστρέφειας και γενικής απομόνωσης λόγο κάποιων καταστάσεων. Το να αναζητήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες, αυτό είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας σε κοινωνικές συντροφιές και να απολαύσετε νέες δραστηριότητες μέσα από ομάδες. Το να δώσετε λίγο χρώμα στην ζωή σας, αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο πριν τις γιορτές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, είναι κατάλληλη για επαγγελματικές δραστηριότητες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να ανοίξουν καινούριες πόρτες, για να αναδείξετε την κοινωνική σας εικόνα.