Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 11/05/22 - 20:53

Zώδια: Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, όπου θα υπάρξει μία πιο διπλωματική διάθεση ανάμεσα στα ζευγάρια, αλλά και τις σχέσεις γενικότερα. Η αντίθεση της με τον Δία στο ξεκίνημα της μέρας, θα βοηθήσει σε μία πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής, όχι απαραίτητα με σταθερές βάσεις.


ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές αναφορές για την προσωπική σας ζωή. Για σας κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, θα είναι η μέρα σας πιο ευχάριστη, περισσότερο ανέμελη και ο λόγος μπορεί να βρίσκεται στις σχέσεις που διατηρείτε, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους των πρώτων ημερών, κάποια επαγγελματικά θέματα θα έχουν επιτυχία, ενώ θα μπορέσετε να κάνετε μία αλλαγή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τον καθημερινό σας χρόνο. Θα σκεφτείτε επίσης να φροντίσετε την υγεία σας, αλλά και την διατροφή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν σήμερα όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως επίσης και θα ανανεωθεί το φιλικό σας περιβάλλον. Είναι καιρός να βάλετε νέους στόχους, που θα έχουν αρκετή δόση από επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η μέρα αυτή θα έχει μία ανανεωτική τάση, ίσως μάλιστα να γίνουν κάποια πρώτα βήματα σε μία επαγγελματική σας υπόθεση. Είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, όπου θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες, ώστε να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε κοντά με πρόσωπα που θα σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τυχερή μέρα για τις μετακινήσεις που πρόκειται να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα αυτή, θα έχει θετικές εξελίξεις κυρίως σε οικονομικά θέματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να φροντίσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά και θα βρεθείτε πολύ κοντά σε νέες πηγές εισοδημάτων. Ίσως μάλιστα να γίνει το επόμενο διάστημα, μία συμφωνία, ή μία συνεργασία, που θα σας ικανοποιήσει, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Πολύ πιθανόν να απολαύσετε μία νέα γνωριμία, ή να έχετε μία δικαστική επιτυχία και στήριξη, από πρόσωπα που είναι υψηλά ιστάμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σας δημιουργεί σήμερα την ανάγκη μιας ηθελημένης απομόνωσης, που θα σας κάνει πάρα πολύ καλό. Είναι μία τυχερή στιγμή, για την υγεία σας, ή την ψυχική και σωματική φροντίδα, που οφείλετε να παραχωρήσετε στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φιλίες και στόχοι θα έχουν την τιμητική τους σήμερα, όταν μάλιστα θα παρουσιαστούν και νέα πρόσωπα, που επιθυμούν να σας βοηθήσουν. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό επίσης θα συμβεί σήμερα, που σχετίζεται με την κοινωνική σας θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε ανήσυχοι για την επαγγελματική σας καταξίωση, αλλά θα υπάρξουν επίσης και ευκαιρίες, πάνω σε αυτό τον τομέα. Καλή μέρα για να κερδίσετε μέσα από μία πολύ καλή προσφορά, σε ένα ακίνητο, ή σε κάποια κατασκευαστική εργασία, που αφορά το σπίτι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή μέρα για συζητήσετε και να υπογράψετε συμβόλαια, που έχουν καθυστερήσει. Αν πρέπει να προγραμματίσετε μία μικρή μετακίνηση, είναι μία πολύ θετική μέρα για αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά τα οφέλη που θα έχετε σήμερα, ενώ θα πρέπει να αναλάβετε μία πολύ σημαντική οικονομική συναλλαγή, που θα είναι πολύ ευνοϊκή για σας, μέχρι και τον Οκτώβριο. Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, να προσέξετε την εκμετάλλευση προσώπων από το περιβάλλον σας.