«Μαύρο» το 2018; - Τα πάνω... κάτω από τις προβλέψεις του Νοστράδαμου!

 
«Μαύρο» το 2018; - Τα πάνω... κάτω από τις προβλέψεις του Νοστράδαμου!

Ενημερώθηκε: 30/12/17 - 19:56

«Μαύρες» χαρακτηρίζονται οι προβλέψεις του Γάλλου αστρολόγου, Νοστράδαμου, που αφορούν στο 2018, το οποίο είναι μια «ανάσα» πριν μπει.

Μπορεί ο ξακουστός φαρμακοποιός και αστρολόγος να έχει φύγει από τη ζωή από το καλοκαίρι του 1566, αλλά έμεινε στην ιστορία για τις προβλέψεις του και συγκεκριμένα για το βιβλίο του «Les Propheties» (Οι Προφητείες).

Μερικές από τις... προβλέψεις του που έχουν συγκλονίσει την ανθρωπότητα είναι το «χτύπημα» της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, η άνοδος του Αδόλφου Χίτλερ και όσα ακολούθησαν με την επιβολή του ναζισμού και η ανακάλυψη της ατομικής βόμβας, η οποία δοκιμάστηκε από τις ΗΠΑ στην Ιαπωνία, την ίδια περίοδο.

Νοστράδαμος

2018

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της Express, αυτές είναι οι- καθόλου αισιόδοξες- προβλέψεις που έκανε ο  για το :

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος: «Ο μεγάλος πόλεμος θα αρχίσει από την Γαλλία και όλη η Ευρώπη θα δεχθεί επίθεση. Θα έχει μεγάλη διάρκεια και άπαντες θα είναι τρομοκρατημένοι. Κάποια στιγμή θα έρθει η ειρήνη, αλλά πολύ λίγοι θα την χαρούν. Ένας πόλεμος θα αρχίσει ανάμεσα στις δύο μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις και θα διαρκέσει 27 χρόνια».

Έκρηξη του Βεζούβιου: Το ιταλικό ηφαίστειο θα εκραγεί και τουλάχιστον 6.000 άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους.

Μεγάλος σεισμός: Θα σημειωθεί μεγάλος σεισμός στη δυτική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κομήτης ή αστεροειδής θα «χτυπήσει» τη Γη: Η Γη θα ταρακουνηθεί από έναν αστεροειδή και «θα προκληθούν μεγάλες φυσικές καταστροφές».

Κατάρρευση της οικονομίας: «Οι πλούσιοι θα πεθάνουν», είχε γράψει χαρακτηριστικά, και η παγκόσμια οικονομία θα καταρρεύσει, λόγω του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.