Πρωτοφανές: Ιερέας έβαλε παιδιά να τραβούν με σχοινιά την... Πόρσε του! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Πρωτοφανές: Ιερέας έβαλε παιδιά να τραβούν με σχοινιά την... Πόρσε του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 29/11/18 - 15:32

Σάλος ξέσπασε μετά την δημοσιοποίηση βίντεο από τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο ένας καθολικός ιερέας γιόρτασε τον διορισμό του σε σε εκκλησία στη Βαλέτα της Μάλτας, με τρόπο πουν θα ζήλευε και ο Πάπας της Ρώμης στην ενθρόνιση του.

timesofmalta.com

Στο βίντεο που δημοσίευσε το , ο 47χρονος ιεράς Τζον Σουλτάνα για να γιορτάσει τον διορισμό του... και ζήτησε από τα παιδιά της περιοχής να του τραβήξουν με σχοινιά την Πόρσε, την ίδια ώρα που ο ίδιος χαιρετούσε ενθουσιασμένος το πλήθος ως άλλος αυτοκράτορας

ΙΕΡΕΑΣ

Η «περιφορά» του νέου ιερέα είναι παράδοση στη Μάλτα στην περιοχή του Γκόζο, όμως ο συγκεκριμένος ιερέας ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων καθώς αυτή η απίστευτη επίδειξη πλούτου, προφανώς και σε συνάδει με τον ρόλο και την ταπεινότητα που θα πρέπει να έχει ένας ιερέας.

Ο 47χρονος ιερέας δε θέλησε να κάνει δηλώσεις για το περιστατικό ωστόσο ένας καθηγητής Θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Μάλτας, σε δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό χαρακτήρισε αυτή την παρέλαση ως «σκουπίδι», ενώ κατηγόρησε όσους αποδέχθηκαν και δεν αντέδρασαν στην πρωτοφανή αυτή εικόνα με τα παιδιά να τραβούν τον ιερέα μέσα από την Πόρσε!

«Δεν υπάρχει περίπτωση να προσελκύσουμε ανθρώπους στην Εκκλησία, αν συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοια ηλίθια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Δείτε το επίμαχο βίντεο: