Δυτική Όχθη: Ισραηλινός στρατιώτης πυροβολεί εν ψυχρώ νεαρό Παλαιστίνιο (ΒΙΝΤΕΟ σκληρές εικόνες)

 
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ

Ενημερώθηκε: 02/12/22 - 23:02

Σύμφωνα με το ABC News, το περιστατικό έλαβε χώρα κατά μήκος μίας πολυσύχναστης οδού και ο δράστης έφερε ένα μαχαίρι και αποπειράθηκε να διαρρήξει το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού Ισραηλινών, πριν ο οδηγός, ο οποίος ήταν Ισραηλινός στρατιώτης σε άδεια, πυροβολήσει και τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια, ο δράστης κινήθηκε προς τους συνοριακούς αστυνομικούς που περιπολούσαν εκεί κοντά, μαχαιρώνοντας έναν στο πρόσωπο, σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία. Ο διοικητής της μονάδας θέλησε να συλλάβει τον δράστη.

Δείτε το βίντεο - Σκληρές εικόνες:Το βίντεο δείχνει τον Παλαιστίνιο να αρπάζει το όπλο του αξιωματικού, το οποίο στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος. Ο αξιωματικός βγάζει ένα όπλο από μια θήκη και πυροβολεί τέσσερις φορές. Ο νεαρός πέφτει στο έδαφος και αργότερα διαπιστώνεται ο θάνατός του.

Το τελευταίο επεισόδιο βίας έρχεται λίγες ημέρες αφού πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις στην Δυτική Όχθη, με έναν εκ των νεκρών να φέρεται να έχει τραυματίσει έναν Ισραηλινό στρατιώτη με το αυτοκίνητό του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ