Το εξώφυλλο της Μελάνια προκάλεσε χαμό!

Το εξώφυλλο της Μελάνια προκάλεσε χαμό!
Ενημερώθηκε: 28/01/17 - 00:05

Ο σύζυγός της με θητεία μόλις μιας εβδομάδας στον Λευκό Οίκο προκάλεσε ήδη μια σοβαρή κρίση ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Μεξικό. Ετσι είναι λογικό το εξώφυλλο και το αφιέρωμα του μεξικάνικου Vanity Fair στην Μελάνια Τραμπ να προκαλέσει όχι μόνο πανικό, αλλά και οργή.

Και ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι ποζάρει λαμπερή να τρώει...μπριγιάν σαν να είναι μακαρόνια δεν βοηθάει.

Το αφιέρωμα στο τεύχος του Φεβρουαρίου περιλαμβάνει μια μεγάλη συνέντευξη στην οποία η Μελάνια μιλάει για όλα. Η φωτογράφιση της Μελάνια Τραμπ δεν έγινε για την μεξικανική έκδοση του Vanity Fair αλλά η νυν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε ποζάρει στο φακό του Douglas Friedman για το περιοδικό GQ την περασμένη άνοιξη. Αλλά δεν είναι τυχαία η χρονιή στιγμή  που η μεξικανική έκδοση του γνωστού περιοδικού επέλεξε να κάνει εξώφυλλο τη σύζυγο του νέου προέδρου των ΗΠΑ. 

Η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτει πως ενώ η πρώτη γυναίκα του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνα, ήθελε να τον δει στο Οβάλ Γραφείο, την ίδια δεν την ενθουσίαζε η ιδέα. Και όταν το συζήτησαν «του είπα πως έπρεπε να πειστώ γιατί η ζωή μας θα άλλαζε». Κάποτε είχε δηλώσει πως ο ρόλος της ως Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ θα μοιάζει περισσότερο με εκείνον της Τζάκι Κένεντι. Πολλές φιλανθρωπίες για παιδιά και έργο που σχετίζεται με διάφορες ασθένειες.

"Πρόκειται για έλλειψη ευαισθησίας. 'Αρχισα να διαβάζω το άρθρο, αλλά δεν το τελείωσα. Ποιός θέλει να μάθει οτιδήποτε για την σύζυγο του Νο1 εχθρού μας", δήλωσε Η Γκουανταλούπε Λοένζα, Μεξικανή συγγραφέας και αρθρογράφος.