Μυθικό φιλοδώρημα φέρεται να άφησε ο Τζεφ Μπέζος σε ξενοδοχείο της Βενετίας

 
τζεφ μπεζος

Πηγή Φωτογραφίας: REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Ενημερώθηκε: 17/07/25 - 22:11

Ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος, ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα στη Βενετία, φέρεται να άφησε φιλοδώρημα ύψους 45.000 ευρώ στο προσωπικό του επτάστερου ξενοδοχείου στο οποίο διέμεινε με τη νέα του σύζυγο, Λόρεν Σάντσεζ.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε την είδηση. Μάλιστα, το Il Gazzettino αναφέρει ότι στα σοκάκια της πόλης πολλοί κάτοικοι μιλούν εδώ και μέρες για αυτή την εντυπωσιακά γενναιόδωρη πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέζος φέρεται να ξόδεψε για τον γάμο που πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες έως 30.000.000 δολάρια.

Βάσει υπολογισμών, πρόκειται περίπου για το 0,013% της συνολικής κινητής και ακίνητης περιουσίας του.

Επίσης, το υπουργείο Τουρισμού, σε μία έκθεση του, υπολόγισε τις άμεσες δαπάνες που πραγματοποίησαν ο Τζεφ Μπέζος και η μέλλουσα σύζυγός του σε 28,4 εκατομμύρια ευρώ για τις γαμήλιες εκδηλώσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ