Ο εξώγαμος γιος του Καρόλου και της Καμίλα θέλει να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι

 
Ο εξώγαμος γιος του Καρόλου και της Καμίλα θέλει να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι

Ενημερώθηκε: 22/09/22 - 13:34

Πυρηνική έκρηξη στα θεμέλια της βρετανικής μοναρχίας μπορεί να προκαλέσει μια πιθανή «σύντηξη» του «αντάρτη» πρίγκιπα Χάρι και του Αυστραλού που ισχυρίζεται ότι είναι το εξώγαμο του βασιλιά Καρόλου και της βασιλικής συζύγου Καμίλα.

Ο 56χρονος Σάιμον Τσαρλς Ντοράντε – Ντέι, που γεννήθηκε στη Βρετανία αλλά οι θετοί γονείς του μετανάστευσαν στην Αυστραλία όταν ήταν οκτώ μηνών, απηύθυνε πρόσκληση στον Χάρι να συναντηθούν, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας Channel Seven. Πιστεύει, δε, ότι ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα την αποδεχτεί και έτσι θα μπορέσει να αγκαλιάσει τον -όπως ισχυρίζεται- ετεροθαλή αδερφό του.

«Έχουμε πολλά να συζητήσουμε με τον Χάρι» είπε, προσθέτοντας ότι «και οι δύο είμαστε τα μαύρα πρόβατα της βασιλικής οικογένειας, οπότε μπορώ να πω ότι υπάρχει ένας δεσμός ανάμεσά μας». Μιλώντας με γλώσσα πεζοδρομίου ισχυρίστηκε ότι και οι δύο τα έχουν βάλει με τον Κάρολο για τον ίδιο λόγο. «Και αυτόν (Χάρι) τον γ@@@σε ο πατέρας του, όπως και εμένα» είπε αναφερόμενος στον ρόλο του Καρόλου στο Megxit και στον ισχυρισμό του ότι τον εγκατέλειψε μωρό.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα περάσει από το μυαλό του Χάρι όταν μάθει την πρόταση για συνάντηση του 56χρονου. Στη Βρετανία, ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτος όταν επιστρέψει στις ΗΠΑ με τη Μέγκαν.

Ήδη κυκλοφορούν έντονα πληροφορίες ότι απέτυχε η προσπάθεια του αυτοεξόριστου ζευγαριού να… υπογράψει «συνθήκη ειρήνης» με τον Κάρολο για το Megxit. Σύμφωνα, δε, με ειδικούς στο βασιλικό ρεπορτάζ, η παύση των «εχθροπραξιών» του Χάρι με τον αδερφό του Ουίλιαμ είναι πρόσκαιρη, καθώς θα διαρκέσει το πολύ μέχρι τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Χάρι.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ