Πραξικόπημα στην Τουρκία: Η Deutsche Welle αποκαλύπτει σχέδιο δολοφονίας, με βομβαρδισμό, του Ερντογάν στο πραξικόπημα!

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Η Deutsche Welle αποκαλύπτει σχέδιο δολοφονίας, με βομβαρδισμό, του Ερντογάν στο πραξικόπημα!
Ενημερώθηκε: 17/07/16 - 17:51

Η Deutsche Welle φέρνει στο φως της δημοσιότητας, διατηρώντας βέβαια επιφυλάξεις, σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν από τους πραξικοπηματίες, με βομβαρδισμό του ξενοδοχείου του από ελικόπτερο στασιαστών στρατιωτικών.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων ξεκινάει από το βράδυ της Παρασκευής, όταν και εκδηλώνεται το πραξικόπημα. Εκείνη την ώρα ο Ερντογάν έκανε διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Μαρμαρίδα.

Όταν όμως κορυφώνονταν το πραξικόπημα ερώτημα όλων ήταν η στάση του Ερντογάν, και κυρίως γιατί επέλεξε να μεταβεί με το προεδρικό αεροσκάφος στην Κωνσταντινούπολη και όχι στην Άγκυρα. Όλοι το απέδιδαν στους φόβους του Ερντογάν πως η κατάσταση στην Άγκυρα ήταν τελείως ανεξέλεγκτη.

Όμως η Deutsche Welle παρουσιάζει μία τελείως διαφορετική εκδοχή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ερντογάν πέταξε για το αεροδρόμιο ''Ατατούρκ'' της Κωνσταντινουπολης γιατί ο αρχηγός του Πρώτου Σώματος Στρατού εγγυήθηκε προσωπικά την ασφάλεια του.

Μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά: Η επιλογή αυτή μπορεί να έσωσε και τη ζωή του καθώς το ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Μαρμαρίδα της νότιας Τουρκίας, βομβαρδίστηκε μια ώρα μετά την αναχώρησή του από ελικόπτερο των κινηματιών.

Σχέδιο δολοφονίας ή συγκάλυψη του στημένου πραξικοπήματος

Βέβαια εδώ εγείρεται ένα αναπάντητο εως τώρα ερώτημα που ενισχύει και την φημολογία περί στημένου πραξικοπήματος.

Γιατί οι πραξικοπηματίες, που ήξεραν που έμενε ο Ερντογάν και το χρονοδιάγραμμα των κινήσεων του, επέλεξαν να βομβαρδίσουν με ελικόπτερο το ξενοδοχείο του 1 ολόκληρη ώρα μετά την αναχώρηση του τούρκου Προέδρου;

Ήταν δηλαδή λάθος στην εκτέλεση του σχεδίου δολοφονίας του από τους στασιαστές ή ήταν μία άριστα στημένη επιχείρηση ηρωοποίησης του;

Σχετικά θέματα: Πραξικόπημα στην Τουρκία: Δείτε ποιοί στρατηγοί και ανώτατοι δικαστές συνελήφθησαν ως εγκέφαλοι του πραξικοπήματος στην Τουρκία

Πραξικόπημα στην Τουρκία: ποιοι και γιατί λένε ότι ήταν στημένο

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Σε εξέλιξη επιθέσεις κατά μειονοτήτων στην Κωνσταντινούπολη!

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Απέκλεισαν την είσοδο της Στρατιάς του Αιγαίου για να μην μπαίνουν και βγαίνουν τανκς!

Φόβους για τη ζωή τους και των οικογενειών τους εξέφρασαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί

Πηγή: Deutsche Welle