Αχιλλέας Μπέος: «θα γίνει της που@@νας» στις εθνικές εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Αχιλλέας Μπέος: «θα γίνει της που@@νας» στις εθνικές εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 27/05/19 - 03:13

Φαντασμαγορική υποδοχή επιφύλαξαν στον Αχιλλέα Μπέο - επανεκλέχτηκε δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή - οι ψηφοφόροι του συνδυασμού του όταν εκείνος έφθασε στο εκλογικό κέντρο στο Βόλο.

Η άφιξή του συνοδεύτηκε από ρίψη φωτοβολίδων και βεγγαλικών, ενώ ο ίδιος άφησε δυο λευκά περιστέρια να πετάξουν στον αέρα. Στις πρώτες δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι αφιερώνει τη νίκη του, εκτός από τους πολίτες του Βόλου, στους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή.

«Απόψε υπάρχει νικητής και είναι ο κόσμος του Βόλου», είπε και προανήγγειλε ότι ενόψει εθνικών εκλογών «θα γίνει της που@@νας». Όπως είπε ο Αχιλλέας Μπέος, θα διεκδικήσει όσα στέρησαν οι κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια από την πόλη του Βόλου. «Ο αγώνας είναι πλέον αγώνας διεκδίκησης», επισήμανε και πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να γράψει ιστορία για την πόλη που γεννήθηκε. Επίσης, δεν παρέλειψε να προαναγγείλει ότι ο Βόλος θα αποκτήσει στο μέλλον μια ποδοσφαιρική ομάδα (ανέβηκε στην Super League), η οποία θα κερδίσει τον σεβασμό όλης της Ελλάδας και της Ευρώπης, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.